Heinner HFF-160A+ – congelatorul accesibil

Majoritatea combinelor frigorifice de pe piață, deși ajung la capacități mari de depozitare, atribuie o foarte mică parte din aceasta congelatorului. Se ajunge astfel să nu fie de ajuns sertarele de la combină și să ai, totuși, nevoie de spațiu suplimentar. Mai ales dacă ai rude la țară și ai posibilitatea să aduci păsări sau carne de diferite tipuri, este păcat să nu profiți din cauza faptului că nu ai suficient spațiu în congelator. O soluție la îndemână este să cumperi un congelator separat. Acesta este dotat cu tehnologii speciale care asigură depozitarea în siguranță a alimentelor pe o perioadă îndelungată. Heinner HFF-160A+ este un astfel de aparat frigorific util și poate fi găsit în magazine la prețul de 949 lei (verifică preț actualizat). Dacă vrei să îl cumperi în rate, acestea încep din jurul sumei de 35 de lei. Punctele forte ale acestuia sunt capacitatea mare de depozitare și de congelare, precum și nivelul redus de zgomot. Dacă avem în vedere prețul redus, nu avem nimic de reproșat. Alegerea este una foarte bună. Modelul Heinner este un congelator de încredere care va păstra în siguranță alimentele pentru familia ta.

Congelatorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Poate singura problemă ce poate apărea în cazul în care vrei să cumperi un astfel de congelator este spațiul, fiind necesar unul suplimentar destul de mare. Modelul are dimensiunile de 144 x 55 x 55 cm, fiind destul de înalt. După cum ți-ai dat seama, și capacitatea acestuia este pe măsură. Acesta are un volum net total de 160 de litri. Designul este simplu, dar se impune prin dimensiuni. Carcasa este în totalitate albă. Logo-ul Heinner este plasat discret în partea de sus. Ușa este prevăzută cu mâner orizontal încorporat. Ușa este și reversibilă, așa că vei putea schimba direcția de deschidere pe orice parte dorești.

Poze cu combina frigorifică

Heinner HFF-160A+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Congelatorul este organizat pe 5 sertare foarte spațioase. Vei putea depozita alimente de dimensiuni mai mari. Sertarele sunt alcătuite din plastic transparent rezistent. Fiind transparente, vei putea vedea ce se află în sertare fără a fi neapărat nevoie să le deschizi. Vei economisi, astfel, energia necesară recuperării temperaturii de înainte de deschiderea ușii.

Aparatul are termostat reglabil și funcționează pe baza controlului mecanic. Capacitatea de congelare este de 8 kg în 24 de ore, fiind clar superioară uneia de combină. Modelul se încadrează în clasa climaterică N, ST și folosește agentul de răcire R600.

Nu va trebui să îți faci probleme în privința zgomotului, întrucât acesta atinge un nivel de doar 43 dB. Cu alte cuvinte, nu vei simți că aparatul funcționează.

Pentru că va sta în priză mai tot timpul, un astfel de aparat trebuie să fie și economic. Congelatorul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum bun. Mai exact, consumul anual este de 228 kWh/an. Cablul de alimentare are o lungime de 2 m, fiind mai mult decât suficient.

Este de apreciat faptul că producătorul acordă o garanție extinsă de 3 ani, ceea ce sugerează încredere.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • nivel de zgomot mic,
  • preț decent

Contra:

  • dezghețarea se face manual,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.1
Performanțe - 9.1

9.2

O alegere eficientă

Heinner HFF-160A+ este un congelator cu o capacitate suficient de mare încât să poți congela suficiente alimente chiar și pentru perioada de iarnă.

Vezi detalii
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.