Electrolux EN3601MOX – o combină frigorifică cu un consum foarte mic

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.1
Design - 8.7
Performanțe - 8.6

8.8

O alegere eficientă

Electrolux EN3601MOX este o combină frigorifică cu o capacitate destul de generoasă, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de energie extrem de mic.

Vezi în magazin
User Rating: 3.75 ( 1 votes)

Electrolux EN3601MOX este o combină frigorifică cu o capacitate destul de generoasă, încât să găzduiască tot felul de bunătăți și să le mențină proaspete pentru o perioadă cât mai îndelungată. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2149 lei (verifică preț actualizat), însă atunci când este inclusă în promoțiile săptămânale, prețul ei poate scădea și cu câteva sute de lei.

Din punct de vedere al designului, avem de-a face cu un model modern și elegant. Cu un aspect din inox, combina frigorifică reușește să atragă privirile încă de la prima vedere. Dacă în mod normal ne place aspectul din inox al electrocasnicelor, dar ne cam ferim de el, datorită amprentelor atât de vizibile, iată că în cazul acestei combine, producătorul ne propune un model din inox, antiamprentă, ceea ce înseamnă că nu vei avea prea mult de șters la el. Dimensiunile combinei sunt de 184,5 x 59,5 x 64,7 cm, ceea ce înseamnă că nu ocupă prea mult spațiu într-o bucătărie. Ușile sunt reversibile, utilizatorul având posibilitatea de a stabili pe ce parte să fie deschiderea.

Poze cu Electrolux EN3601MOX

Electrolux EN3601MOX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă la exterior impresionează prin aspect, iată că la interior, impresionează prin funcționalitate. Combina este atent compartimentată, astfel încât fiecare colțișor este valorificat. Frigiderul are o capacitate de 226 l, 2 rafturi + două compartimente foarte încăpătoare de legume/fructe și un suport de inox pentru sticle. Pe ușă se găsesc 3 compartimente din plastic, unde se pot depozita lactate, borcane sau conserve.

Congelatorul are un volum de 111 l și este compartimentat în 3, astfel încât se asigură suficient spațiu pentru a păstra o cantitate generoasă de alimente. Din punctul meu de vedere, acest aspect este extrem de util, mai ales pe timpul iernii, când îți dorești să te bucuri de o parte din alimentele ce se găsesc doar vara( vinete, ardei copți, mazăre etc – aici mă refer la cele românești).

Combina frigorifică Electrolux are un consum de energie foarte mic, de doar 242kWh/ an(este similar cu o combină frigorifică de mici dimensiuni), încadrându-se în clasa de eficiență energetică A++. La interior beneficiază de o iluminare LED, ce oferă o vizibilitate foarte bună, dar totodată ajută la economisirea energiei.

Combina frigorifică este destul de silențioasă, putând fi utilizată chiar și într-un living open space, fără a deranja utilizatorul chiar și atunci când se odihnește. Atinge doar 40 dB, producând un zgomot similar cu cel dintr-o bibliotecă.

Asigură-te că frigiderul este în permanență curat și în felul acesta și alimentele își vor menține prospețimea pentru mai mult timp. Poți alege o soluție de curățare specială și eficientă de la Dr Beckmann. Și pentru că nu ne dorim ca atunci când deschidem frigiderul să simțim diferite mirosuri, este bine de știut că poți apela la o soluție ieftină și eficientă, cum ar fi cafeaua sau la o soluție din comerț, precum absorbantul de mirosuri Sano Fresh Odour.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • iluminare LED,
  • silențios,

Contra:

  • nu dispune de tehnologia NO FROST

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.