Heinner HF-215A+ – frigider pentru un buget redus

Dacă te afli în căutarea un frigider foarte ieftin, trebuie să ştii că alegerile sunt destul de limitate. Cel puţin atunci când vorbim despre produse care să fie şi la un nivel rezonabil de calitate, majoritatea frigiderelor ieftine sunt doar atât, ieftine. Însă există şi modele care îşi fac treaba ceva mai bine, deşi nu într-un mod foarte spectaculos. Un asemenea frigider este şi Heinner HF-215A+, un model decent, cu unul dintre cele mai scăzute preţuri de pe piaţă. Mai exact are un preț de aproximativ 849 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere că vorbim de un brand ale cărui produse sunt destul de bune.

Frifiderul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model cu un aspect plăcut, ce se potrivește unei familii nu foarte numeroase, cu un buget limitatat.

Poze cu frigiderul

Heinner HF-215A+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Una din caracteristicile care contează cel mai mult la un frigider este clasa energetică şi în cazul lui frigiderului Heinner, aceasta este una chiar decentă, A+. Astfel, acesta garantează un consum redus de energie, un bonus de altfel binevenit dacă se ia în considerare şi preţul extrem de scăzut al produsului.

Frigiderul se remarcă şi printr-un nivel de zgomot redus, de doar 43 dB, aşa că acesta poate fi montat oriunde în casă, chiar şi lângă camerele de odihnă, fără a afecta în vreun fel atmosfera.

În ceea ce priveşte factorul vizual, frigiderul are un aspect clasic, chiar ergonomic mulţumită dimensiunilor sale mai reduse, de 144 x 55 x 55 cm. Deschiderea este obişnuită, în două uşi, una pentru congelator şi cealaltă pentru frigider.

Şi ca volum frigiderul se prezintă bine, fiind încăpător şi potrivit pentru familiile mai puţin numeroase sau care nu conservă mâncarea pentru un timp foarte îndelungat. Volumul total este de 215 litri, din care frigiderul are 170 l. Compartimentarea acestuia este făcută în trei spaţii de depozitare, cele două rafturi fiind construite din sticlă. Există şi un compartiment pentru legume şi fructe, destul de încăpător. Pe uşă sunt situate alte trei compartimente, dintre care două sunt pentru ouă şi pentru sticle.

Congelatorul are şi el două compartimente şi un volum de 45 l. Este dotat şi cu o tavă pentru gheaţă iar capacitatea sa de îngheţare este una bună.

Din păcate, pentru toate compartimentele de pe uşă este folosit un plastic normal, şi nici sticla din care sunt confecţionate rafturile frigiderului nu pare a fi cea mai rezistentă. Este totuşi un lucru de înţeles, deoarece, pentru a menţine preţul la un nivel cât mai scăzut, de 850 lei, erau necesare anumite sacrificii. Un alt punct negativ este nevoia de a dezgheţa manual frigiderul, în condiţiile în care majoritatea modelelor din prezent beneficiază de un sistem automat de dezgheţare.

Aşadar, modelul Heinner este un frigider decent sub anumite aspecte, în timp ce sub altele situaţia se putea prezenta mult mai bine. Dar dacă aşteptările nu sunt foarte mari, achiziţionarea unui astfel de model se poate termina cu succes. Materialele nu par foarte rezistente, dar dacă proprietarul se comportă cu grijă, acestea îşi pot arăta calitatea pentru mult timp, iar sistemul manual de dezgheţare nu este o mare tragedie. Dincolo de aceste minusuri, frigiderul are o bună eficienţă energetică, este încăpător şi consumă destul de puţin. Aşadar, poate fi o soluţie pentru cei cu un buget redus, atât timp cât aşteptările sunt potrivite.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • silențios,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu dispune de sistem de răcire NO FROST

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget_Review.ro

Ușurință în utilizare - 7.6
Design - 7.8
Performanțe - 7.7

7.7

O alegere avantajoasă

Heinner HF-215A+ este un frigider cu un raport calitate-preț excelent, ce se va potrivi unei familii nu foarte numeroase.

Vezi detalii
User Rating: 2.75 ( 17 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.