Hansa BOEM68460080 – cuptorul încorporabil cu design aparte

Hansa BOEM68460080 este un cuptor încorporabil care, în ciuda faptului că are un preț redus, se face remarcat pe mai multe planuri. Acest lucru reprezintă de fapt semnătura producătorului, toate aparatele Hansa fiind caracterizate așa. Cuptorul încorporabil Hansa poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1079 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul foarte bun raportat la dotările oferite. Modelul se remarcă prin designul aparte, consumul redus și eficiența de coacere. Avantajele față de un model clasic de cuptor pe gaz sunt clare, așa că merită să faci trecerea către un sistem electric încorporabil. Rețetele tale vor fi foarte sigure, fiind preparate exact așa cum trebuie.

Designul reprezintă unul din punctele forte ale cuptorului, datorită faptului că este ușor de distins în fața altora. Astfel, spre deosebire de cele standard, cuptorul are geamul de la ușă dispus pe verticală și îngust. Vizibilitatea în interior rămâne, dar este exploatată vizual.  Panoul de control vine în continuarea geamului și este electronic. Ai la dispoziție un ecran LED, butoane touch și două butoane rotative. Mânerul pentru ușă este lung și ușor curbat, oferind  o deschidere foarte ușoară. Designul are finisaj de oglindă. Cuptorul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm, putând fi încorporat cu ușurință în mobila de bucătărie.

Poze cu cuptorul încorporabil

Hansa BOEM68460080

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul este alcătuit din email, fiind ușor de curățat. Capacitatea de coacere este de 66 de litri. Ușa este prevăzută cu 2 straturi de sticlă. Geamul interior al ușii este prevăzut cu instrucțiuni pentru gătit. Pentru siguranța ta și a celor mici, ușa este dotată cu un sistem care împiedică încălzirea, așa că nu există riscul accidentelor. Suporturile pentru tăvi sunt telescopice și vei găsi un grătar combi. Drept accesorii vei primi o tavă adâncă și două tăvi plate. Acestea au o calitate superioară și sunt de real ajutor în bucătărie. Interiorul este iluminat, permițând verificarea cu ușurință a stadiului preparatelor.

Funcțiile de coacere sunt diverse, permițând un control detaliat asupra procesului de coacere. Nu vei mai risca arderea sau coacerea incompletă a preparatelor. Vei putea să reglezi precis temperatura și timpul și să alegi în același timp dintre funcțiile automate. Aerul cald circulă în interior prin intermediul unui ventilator cu convecție. Aerul circulă astfel uniform și asigură un nivel optim de coacere.

Pentru a te ajuta și mai mult, cuptorul dispune și de o funcție de programare. Vei putea să setezi o anumită oră pentru începerea programului de coacere.

Modelul este dotat cu un sistem automat de curățare. Acesta este de tip catalitic, curățarea fiind realizată prin intermediul arderii. Nu va mai fi necesar să folosești materiale abrazive sau agenți chimici, ci doar să ștergi suprafața cu o cârpă. Sistemul îndepărtează atât reziduurile și grăsimea, cât și mirosurile.

Aparatul are o putere de 3100 W și se încadrează în clasa de eficiență energetică A, având un consum redus de curent electric. Consumul pentru un program normal de coacere este de 0.79 kwh. Ar fi de precizat faptul că pe termen lung cuptorul electric este mai economic decât varianta pe gaz, facturile fiind mai mici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • afișaj LED,
  • preț decent,
  • funcție de autocurățare catalitică

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Performanțe - 8.8
Ușruință în utilizare - 8.6

8.8

O alegere avantajoasă

Hansa BOEM68460080 este un cuptor electric, încorporabil, pentru care nu va trebui să scoți o sumă exagerată din buzunar, ce te ajută să gătești mult mai eficient.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.