Hansa BOEI69472 – cuptorul încorporabil accesibil și performant

Schimbarea aparaturii de gătit și alegerea variantei încorporabile va transforma cu totul gătitul așa cum îl știai. Îți poți lua adio de la mâncărurile arse, preparatele necoapte sau timpii prea lungi de așteptare. Încorporabilele electrice îți oferă un control superior asupra procesului de gătire și o rapiditate de lucru excelentă. Hansa BOEI69472 este un cuptor foarte performant care își păstrează un preț bun, așa că tehnologia devine mai accesibilă ca oricând. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 850 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul destul de avantajos dacă ne raportăm la dotările oferite la schimb. Aparatul va pregăti eficient rețetele tale și îți va oferi un timp mult mai scurt. Designul este modern și va aduce o notă de eleganță oricărei bucătării. Așadar, cuptorul este portrivit pentru tine dacă îți dorești un aparat de gătit încorporabil, care să te ajute să economisești spațiu și resurse. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Designul este unul atractiv și calitativ, fiind alcătuit din inox. Interfața este una deosebit de simplă, acest lucru datorându-se în mare parte ecranului LCD care permite reducerea numărului de butoane. Acesta este prevăzut cu touch și oferă informații utile atât la programare, cât și pe parcursul coacerii. Butoanele sunt doar două și sunt prevăzute cu sistem push-up. Mânerul lung orizontal oferă o deschidere foarte ușoară. Cuptorul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm, putând fi încorporat cu ușurință în mobila de bucătărie.

Poze cu cuptorul încorporabil

Hansa BOEI69472

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de coacere este de 66 de litri, fiind destul de mare pentru a face față unei familii normale. Interiorul este alcătuit dintr-un email ușor de curățat cu inserții catalitice. Ușa este prevăzută cu 3 straturi de sticlă, având o rezistență superioară și prevenind încălzirea excesivă. Geamul interior al ușii este prevăzut cu instrucțiuni pentru gătit. Vei primi drept accesorii o tavă plată, o tavă adâncă, un grătar și ghidaje pentru tăvi.

Funcțiile de coacere sunt în număr de 10, fiind utile pentru orice situație. Controlul asupra temperaturii și timpului de coacere este unul precis, așa că nu vei mai risca niciodată să nu îți iasă rețetele din cauza aproximărilor greșite. Printre funcții se numără una pentru grill, una pentru rotisor, una pentru încălzirea rapidă sau una pentru decongelare. Încălzirea se face prin intermediul unui ventilator cu convecție, aerul circulând uniform și asigurând o coacere perfectă, atât la interior, cât și la exterior.

Ai la dispoziție și funcția de timer, astfel încât să poți programa cuptorul să înceapă coacerea la o anumită oră. Interiorul cuptorului este iluminat, așa că poți verifica ușor starea preparatelor tale.

După cum spuneam la început, pereții interiori sunt prevăzuți cu un strat catalitic. Acesta permite o curățare automată, fără a mai fi nevoie să folosești materiale abrazive sau agenți chimici. Curățarea se face prin ardere, grăsimea, reziduurile și mirosurile fiind îndepărtate fără efort. Modelul are o putere de 3100W.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, având un consum redus de curent electric. Consumul pentru un program normal de coacere este de 0.79 kwh. Deși la prima vedere pare exact invers, pe termen lung cuptorul se dovedește a fi mai economic decât cel obișnuit.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • LCD,
  • preț decent,
  • autocurățare catalitică

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Performanțe - 8.7
Ușurință în utilizare - 8.5

8.6

O alegere avantajoasă

Hansa BOEI69472 este un cuptor electric, ce nu doar că se va dovedi un real sprijin în bucătărie, dar chiar și întreținerea lui va fi ușoară.

Vezi detalii
User Rating: 2.86 ( 10 votes)

2 comentarii

  1. Cum pot curata intre geamuri?

  2. am curatat cuptorul la temperatura maxima, iar acum orice program as seta temperatura se ridica la maxim iar cuptorul nu mai declanseaza. ajutor. are doar 1 an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.