Hansa BOEI68450015 – un cuptor încorporabil de clasă

Electrocasnicele încorporabile sunt noua modă în bucătărie, în special datorită aspectului lor foarte modern, dar şi a ergonomicităţii crescute. Şi chiar dacă sunt ceva mai scumpe decât un aparat normal, utilitatea lor se dovedeşte, de cele mai multe ori, a fi mult mai ridicată. Aşa se prezintă situaţia şi în cazul cuptoarelor încorporabile electrice, precum Hansa BOEI68450015. Deşi firma producătoare nu este un brand la nivelul celor mai cunoscute de pe piaţă, cuptorul este fără îndoială unul foarte bine dotat, care s-ar putea face util în absolut orice bucătărie. Are un preț de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), un preț acceptabil, având în vedere dotările sale. 

În primul rând, când se cumpără electrocasnice încorporabile, trebuie să se aibă grijă la potrivirea acestora cu rafturile care le susţin. Dimensiunile cuptorului sunt de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm, aşa că, dacă abia acum vă aflaţi la primul model de acest fel, acesta trebuie să fie însoţit şi de achiziţionarea suportului potrivit.

Poze cu cuptorul încorporabil

Hansa BOEI68450015

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dincolo de acest aspect, designul cuptorului este unul normal pentru un astfel de produs, iar schema de control este una simplă, cu doar două butoane, şi uşor de utilizat pentru oricine. Pentru cei care se întreabă care este consumul unui astfel de cuptor, acesta se ridică la un nivel de 0.79 kW/h, apropiat ca bani de cel al unui model pe gaz. Acest lucru se întâmplă datorită clasei de eficienţă energetică A, una bună, care contribuie la obţinerea unui consum mai redus.

Volumul cuptorului este de 66 l, în acesta putându-se coace destul de mult. În plus, funcţionalitatea este una ridicată, dar şi flexibilă, datorită celor 10 funcţii cu care modelul este dotat. Aşadar, se pot găti mâncăruri diverse şi gustoase, în cele mai moderne condiţii de pe piaţă. Uşa cuptorului este compusă din trei straturi de protecţie (pentru a nu se pierde căldura), iar curăţarea se realizează automat, fiind una de tip catalitic. În plus, modelul Hansa are şi funcţia de decongelare, încălzire rapidă (pentru economia de timp), încălzire inferioară şi superioară (pentru ca mâncărurile să se gătească uniform).

Cuptorul beneficiază şi de un afişaj LED, dar şi de un sistem de iluminare interioară, ceea ce sporeşte aspectul de modernitate. Foarte importante sunt şi grillul şi rotisorul cu care este dotat cuptorul, acestea oferind proprietarului posibilitatea de a găti mâncăruri mult mai variate, cu mult mai puţin efort. Tot pentru rezultate deosebite, cel care cumpără produsul primeşte şi o sondă de temperatură care poate fi folosită mai ales în cazul fripturilor.

Ca accesorii suplimentare nu pot să nu fie amintite timer-ul, dar şi cele trei tăvi care sunt oferite odată cu achiziţionarea cuptorului (una adâncă şi două plate). Aşadar, acestea doar se adaugă la avantajele unui model foarte bine dotat, eficient energetic şi util. Din păcate, cuptorul poate să pară mai greu de folosit datorită complexităţii sale, dar acest lucru se învaţă. În rest, tot ceea ce se mai poate spune despre acest cuptor este că raportul calitate preţ este unul foarte bun şi că modelul este ideal pentru oricine își dorește un aliat în bucătărie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • autocurățare catalitică,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Performanțe - 8.5
Ușurință în utilizare - 8.3

8.5

O alegere

Hansa BOEI68450015 este un cuptor încorporabil, cu destul de multe funcții, ce îți va fi un aliat de ajutor în bucătărie de fiecare dată când îl vei folosi.

Vezi detalii
User Rating: 2.37 ( 23 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.