Hansa BOEI68162 – un cuptor eficient cu preț accesibil

Hansa BOEI68162 este un cuptor încorporabil ce te va ajuta să gătești mai eficient de acum înainte. Are un preț de aproximativ 699 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent și accesibil, pentru a-ți utila bucătăria cu un buget rezonabil.

Din punct de vedere al designului, avem de-a face cu un model elegant, ce se va încadra perfect într-o bucătărie modern decorată. Hansa în general este un brand cu produse accesibile ca preț și destul de calitative. Design-ul realizat din inox este completat de sticla neagră, ce pune în valoare produsul. Mânerul de deschidere este realizat tot din inox și face ca deschiderea cuptorului să fie una ușoară.

Poze cu Hansa BOEI68162

Hansa BOEI68162

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Panoul de control este accesorizat cu 3 butoane, ce funcționează prin rotire și un afișaj de tip LED. Cele trei butoane te ajută să selectezi felul în care vrei să fie gătit produsul, tipul de gătire și temperatura la care îți dorești să gătești produsul respectiv. Dimensiunile cuptorului ajung la 59,5 x 59,5 x 57,5 cm(I x L x A). Acesta vine echipat cu o ușă cu sistem de curățare ușoară, ceea ce face ca geamul să nu mai fie atât de greu de curățat de acum încolo, ba din contră.

Cuptorul încorporabil Hansa este un model cu o capacitate de 65 l, ce asigură suficient spațiu pentru a găti mai multe preparate simultan. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, cu un consum de 0,79 kW/h, ceea ce mi se pare un consum destul de rezonabil, având în vedere că vei putea prepara mai multe mâncăruri deodată. Controlul cuptorului este mecanic. Mai sus îți spuneam că vine echipat cu 3 butoane, ce funcționează prin rotire. Dispune de 8 funcții de gătire, astfel că vei putea prepara cele mai bune mâncăruri, cu crustă sau fără, prăjiturile vor fi bine crescute, fără să se mai lipească de fundul tăvii, iar tu nu va mai trebui să stai tot timpul cu ochii pe cuptor, de teamă că s-ar putea arde mâncarea. Cuptorul îți oferă chiar și posibilitatea de a decongela alimentele, astfel că nu vei avea nevoie nevoie de un cuptor cu microunde pentru acest aspect.

Ca și accesorii vine cu o tavă plată și cu un grătar de cuptor. Puterea modelului Hansa ajunge la 2900 W, suficient încât orice utilizator să poată găti cât mai ușor și mai eficient.

Cuptorul ar putea fi un cadou perfect pentru mamele pasionate de gătit. Cozonacii vor iesi perfect de sărbători.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern din inox
  • capacitate mare de gătire
  • programe variate de coacere
  • prețul este foarte bun

Contra:

  • nu are autocurățare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Performanțe - 8.2
Ușurință în utilizare - 8.3

8.5

O alegere eficientă

Hansa BOEI68162 este un cuptor încorporabil, ce te va ajuta să gătești într-un mod mult mai eficient și mult mai repede. Are un preț excelent.

Vezi detalii
User Rating: 2.99 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.