Gaggia Gran Style GES-GR-01ST – espressorul foarte ieftin

Dacă ții la calitatea cafelei tale și îți dorești să ai rapid la dispoziție băutura preferată înainte de a pleca la muncă, espressorul reprezintă soluția ideală pentru tine. Gaggia Gran Style GES-GR-01ST este un espressor foarte ieftin care își face însă foarte bine treaba, fiind potrivit pentru cei care vor să beneficieze de o cafea bună fără a investi o sumă foarte mare într-un astfel de aparat. Diferența de calitate se va resimți încă de la prima utilizare și vei fi impresionat de viteza la care vei primi cafeaua preferată. Espressorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 519 lei(verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai ieftine de pe piață.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Raportul calitate-preț este însă unul foarte bun. Modelul are o putere destul de mare și o presiune de 18 bari, iar în plus beneficiază de un sistem special pentru spumare. Printre avantajele oferite se mai numără și prepararea concomitentă a 2 cești și designul compact. În concluzie, espressorul este ideal pentru cei aflați la prima experiență cu un astfel de aparat sau pentru cei care își doresc să beneficieze de o cafea de calitate fără să investească prea mult.

Designul espressorului este unul simplu, iar dimensiunile sale sunt reduse. Acesta ocupă un spațiu de doar 200 x 297 x 265 mm și are o greutate de 4.5 kg, putând fi așezat pe orice blat de bucătărie fără a deranja prea mult. Espressorul este negru în întregime, iar logo-ul Gran Gaggia se face remarcat în partea superioară a panoului de control. Panoul are o interfață de utilizare extrem de simplă, fiind prevăzut cu doar 3 butoane în partea frontală și unul rotativ pe lateral. Butoanele sunt însoțite de LED-uri care avertizează asupra selecțiilor făcute. Aparatul este prevăzut cu o tavă detașabilă care face curățarea mult mai ușoară. În același timp, aparatul permite încălzirea ceștilor înainte de preparare și menținerea caldă a băuturilor după aceasta, contribuind la extragerea aromei și la păstrarea acesteia. Se acordă astfel o atenție specială gustului, ceea ce este de apreciat la un aparat la preț de buget.

Poze cu espressorul manual

Gaggia Gran Style GES-GR-01ST

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul de apă are o capacitate de 1 litru, fiind potrivit pentru prepararea mai multor cești de cafea una după alta fără a mai fi necesară reumplerea. Este de apreciat de asemenea și faptul că pot fi preparate 2 căni de cafea concomitent, viteza fiind mult mai mare, iar timpul de așteptare find redus. Acest lucru este util cu atât mai mult dimineața și atunci când primești musafiri în vizită.

La nivelul dotărilor tehnice, espressorul are o putere de 1050 W și este prevăzut cu o pompă cu o presiune de 18 bari. Presiunea are o valoare peste media clasei din face parte și asigură o preparare de calitate datorită extragerii complete a aromei. Espressorul are control manual. Aparatul este prevăzut  cu un sistem special de spumare care asigură o spumă densă și delicioasă.  Aparatul poate pregăti espresso.

Alimentarea se face doar cu cafea măcinată, dar acest lucru nu mai reprezintă o problemă întrucât găsești cu ușurință acest tip de cafea.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • preț rezonabil

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 8.9
Performanțe - 8.5
Ușurință în utilizare - 8.7

8.7

O alegere înțeleaptă

Gaggia Gran Style GES-GR-01ST este un espressor manual cu un preț destul de rezonabil, ce te ajută să prepari zi de zi o cafea cu adevărat excelentă.

User Rating: 2.71 ( 35 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.