Gaggia Brera GES-15BRERA-BK – pentru o cafea bine preparată

Gaggia Brera GES-15BRERA-BK este un espressor potrivit pentru cei ce nu își doresc o simplă cafea, ci pentru cei ce își doresc o cafea perfectă. Espressorul are un preț de aproximativ 2499 lei(verifică preț actualizat), un preț ce pentru mulți dintre noi poate părea mare, dar având în vedere că discutăm de o gamă profesională de espressoare, ei bine, se justifică și acest aspect. Espressorul despre care discutăm astăzi este un model ce poate fi utilizat fără probleme chiar și într-un butic, pentru a prepa mai multe cafele pe parcursul unei zile. Este chiar recomandat să îl pui la treabă zi de zi, fără mari menajamente.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Din punct de vedere al designului, îți pot spune că discutăm despre un espressor elegant, bine construit, cu finisaje atent realizate. Modelul este disponibil în varianta pe negru, accesorizat cu detalii din aluminiu, ce îi pun în evidență frumusețea. Dimensiunile sale ajung la 265 x 315 x 447 mm și are o greutate de 8,5 kg, ceea ce înseamnă că nu îți va fi foarte greu să îi găsești un colțișor potrivit în bucătăria ta. Beneficiază de un ecran de tip LCD, ce afișează detalii legate de stadiul de preparare al băuturii. Utilizarea espressorului este foarte simplă, fără mari bătăi de cap.

Poze cu Gaggia Brera GES-15BRERA-BK

Gaggia Brera GES-15BRERA-BK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul Gaggia Brera este un model automat, cu râșniță integrată, ce beneficiază de cuțite ceramice. Gradul de râșnire al cafelei poate fi ajustat cu ușurință, astfel că tu vei stabili cum trebuie să fie cafeaua perfectă pentru a fi pe gustul tău. Alimentarea espressorului se face doar cu cafea boabe, ceea ce înseamnă că vei avea tot timpul o cafea proaspăt râșnită, pentru a-ți încânta papilele gustative cu o cafea bine preparată. Capacitatea compartimentului de cafea ajunge la 250g.

Puterea espressorului ajunge la 1400W, cu o presiune de 15 bar. Espressorul prepară mai multe tipuri de băuturi pe bază de cafea: espresso, cappuccino și cafea, în funcție de preferințele fiecărui utilizator. Gradul de tărie al băuturii este stabilit de utilizator prin dozarea corespunzătoare. Modelul Gaggia beneficiază și de un sistem de spumare a laptelui, ce te va ajuta să prepai o delicioasă cremă de lapte, pentru a desăvârși gustul unui cappuccino.

Oferă posibilitatea preparării a două cești de cafea simultan, ceea ce va scuti din timp atunci când ai musafiri și mai multe cafele de preparat. Dispenserul este ajustabil pe înălțime, pentru ca tu să poți prepara băutura preferată chiar și în cești mai înalte. Beneficiind de funcția de apă fierbinte, vei putea prepara chiar și ceaiuri pentru musafirii ce nu se prea împacă cu cafeaua.

Rezervorul de apă are o capacitate de 1,2 l, suficient pentru ca dintr-o singură alimentare să poți prepara mai multe cești de cafea.

În cazul în care te întrebi cât de dificil este să întreții un asemenea aparat, îți pot spune că nu etse dificil deloc. Având un sistem anticalcar, va trebui să îl folosești periodic, pentru a te asigura că durata de viață a espressorului este cât mai mare. Anumite componente sunt detașabile, pentru a le putea spăla manual.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • prepară mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță ceramică,
  • dispenser ajustabil

Contra

  • prețul nu este foarte accesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Performanțe - 9.2
Ușurință în utilizare - 9.5

9.4

O alegere eficientă

Gaggia Brera GES-15BRERA-BK este un espressor, ce reușește să cucerească prin design, dar mai ales printr-o cafea bine preparată.

Vezi detalii
User Rating: 2.64 ( 69 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.