Electrolux EZB3410AOX – cuptorul încorporabil foarte accesibil

Dacă îți dorești un cuptor încorporabil care să înlocuiască vechiul aragaz și cauți un model ieftin, modelul Electrolux EZB3410AOX ți se va părea foarte atractiv. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1275 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 40 de lei, fiind foarte avantajoase. Modelul se remarcă prin designul modern de calitate alcătuit din inox și funcțiile care permit un control în detaliu asupra temperaturii și modului de coacere. Deși nu impresionează neapărat, cuptorul își face foarte bine treaba și se dovedește a fi extrem de util în bucătărie. Rețetele tale vor ieși exact așa cum dorești, fără a fi arse sau necoapte în interior. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

În ciuda prețului accesibil, designul acestuia este unul de calitate superioară. Modelul este alcătuit din inox și are un aspect foarte elegant. Ușa este prevăzută cu un mâner orizontal lung, oferind o deschidere comodă. Ușa este alcătuită din sticlă și oferă o vizibilitate foarte bună asupra interiorului, fără a mai fi nevoie să deschizi ușa atunci când vrei să verifici starea preparatelor. Panoul de control este unul modern, fiind dotat cu afișaj LCD și butoane retractabile și rotative, care să facă setarea mult mai ușoară. În același timp, ecranul LCD oferă informații despre timpul de coacere, iar atunci când cuptorul nu este în funcțiune arată ora. Modelul are dimensiunile de 59 x 59.4 x 56 cm, fiind perfect încorporabil. Vei primi drept accesorii o tavă pentru coacere și un grătar.

Poze cu cuptorul încorporabil

Electrolux EZB3410AOX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cuptorul are o capacitate de 57 de litri, fiind ceva mai mic față de media de pe piață. Volumul este totuși suficient pentru o familie de 2-3 persoane.

În ceea ce privește gătitul propriu-zis, acesta se realizează prin intermediul unui ventilator pentru aer cald. Elementul de încălzire este sub formă de inel. Există două nivele de coacere.

Printre funcțiile de gătit se numără grill-ul și posibilitatea alegerii folosirii încălzirii superioare sau inferioare. Acest lucru este util pentru controlul asupra modului de coacere. Pentru preparate pe care le dorești crocante, îți vei dori să folosești încălzirea superioară.

Cuptorul este dotat cu un sistem de avertizare pentru finalizarea programelor de coacere, așa că vei ști când acestea sunt gata fără a fi nevoie să treci de mai multe ori prin bucătărie.

Vei putea programa cuptorul pentru diferite durate, preparatele fiind coapte exact atât cât prevede rețeta. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, având un consum obișnuit pentru un astfel de aparat. Consumul pentru un program normal este de 0.83 kWh. Puterea este de 2500 W.

Ar fi de precizat faptul că, deși la prima vedere nu pare așa, cuptorul electric se dovedește a fi mai economic decât cel clasic de la aragaz, facturile electrice fiind mai reduse decât cele la gaz. La nivel internațional, din ce în ce mai multe persoane trec la sistemul de gătit electric, acesta fiind mai sigur, mai economic și oferind, în același timp, o eficiență și un control mai ridicate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • afișaj LCD,
  • preț decent,

Contra

  • nu are funcție de autocurățare pirolitică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Performanțe - 8.8
Ușurință în utilizare - 8.8

8.8

O alegere accesibilă

Electrolux EZB3410AOX este un cuptor încorporabil eficient, pe care îl vei găsi la un preț decent. De acum gătitul va fi o plăcere de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: 4.25 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.