Electrolux ESL4201LO – „ajutorul” din bucătărie

Oare câtă lume poate să spună cu mâna pe inimă că iubește să spele vase? Cu siguranță, numărul acestor persoane este unul foarte mic. Din fericire, toți ceilalți pot să scape de neplăcerea provocată de vasele murdare, optând pentru o mașină de spălat vase. În ultima vreme, o astfel de mașină este o prezență din ce în ce mai întâlnită în bucătării și are toate motivele să fie, în condițiile în care reușește să ajute la economie de timp, fără a necesita investiții foarte mari.

Unul dintre exemplele cele mai concludente pe care le avem este Electrolux ESL4201LO, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1299 lei (vezi preț actualizat). La prima vedere este un electrocasnic simplu, cu un design care nu iese foarte mult în evidență.  O analiză mai atentă a specificațiilor dezvăluie o mașină de spălat performantă și echilibrată din punct de vedere al raportului calitate – preț.

Așa cum am amintit, aspectul nu este unul wow, care sa iasă în evidență foarte mult. Acest lucru nu este un lucru rău, însă. Simplitatea mașinii de spălat îi conferă o doză serioasă de eleganță și o face să se integreze de minune în orice bucătărie, indiferent că este o bucătărie modernă sau una mobilată clasic. Dimensiunile sunt standard, în așa fel încât poate să se încadreze perfect într-un loc dedicat mașinii de spălat rufe.

Poze cu mașina de spălat vase Electrolux ESL4201LO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Este foarte important de amintit faptul că avem de-a face cu o mașină de spălat ce are o capacitate destul de mare de lucru, asigurând spălarea a 9 seturi de vase în același timp. De asemenea, este economică și silențioasă. Nivelul de zgomot pe care îl produce nu depășește 51 de decibeli.

Cei de la Electrolux au reușit să înglobeze o serie de dotări care transformă această mașină de spălat într-una cât se poate de echilibrată. Printre acestea amintim de :

  • Funcția de pornire întârziată. Programul de spălare poate să înceapă chiar și la 3 ore după ce a fost setat. În felul acesta, mașina poate să își facă treaba atunci când toată lumea este la muncă sau la școală.
  • Program de spălare rapidă. Cei care au puține vase de spălat pot să le spele în doar 30 de minute, pentru a le putea refolosi.
  • Capacitatea de a oferi informații utile despre nevoile pe care le are. Este una dintre cele mai atractive funcții, în opinia noastră. Practic, mașina de spălat construită de către cei de la Electrolux poate să spună singură când are nevoie de sare și de agent de clătire, în așa fel încât să funcționeze cât se poate de corect.
  • Are o mulțime de programe de spălare. În principiu, se mulează pe necesitățile oricărei persoane prin programele de care dispune, dintre care se evidențiază programul Bio și cele pentru prespălare.

Am amintit de programul bio, așadar, merită sa precizăm faptul că avem de a face cu o mașina de spălat eco. Practic, este vorba despre un produs electrocasnic cu un consum de energie de doar 222 kW anual și un consum de apă la fel de atractiv, de 2775 de litri în fiecare an. Aceste valori integrează produsul în clasa de eficiență energetică A+ și în clasele de eficiență la spălare și la uscare A.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil
  • eficientă
  • capacitate mare de spălare

Contra:

  • nu afișează timpul rămas până la finalizarea programului de spălare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9.2
Design - 8.5
Eficiență energetică - 9
Eficiență de stoarcere - 8.9

8.9

O alegere accesibilă

Dacă îți dorești o mașină de spălat vase, ești la prima achiziție de acest fel și vrei ceva acceptabil din punct de vedere al costului și echilibrat atunci când vine vorba despre performanțe, această variantă este, fără doar și poate, una cât se poate de atractivă.

Vezi în magazin
User Rating: 2.81 ( 8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.