Electrolux EOC5651BOX – cuptorul electric profesional

Electrolux EOC5651BOX este un cuptor electric pe placul chiar și celor mai pretențioși bucătari profesioniști, beneficiind de cele mai performante dotări. Cuptorul Electrolux poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 70 de lei. Modelul beneficiază de dotări profesionale care îi oferă un randament bun chiar și în bucătăriile de restaurant.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Vei beneficia de un aparat care se va asigura că preparatele tale vor fi gătite mereu la nivel optim, fără a mai exista riscul de ardere. Cuptorul se remarcă prin capacitatea mare de gătire, funcțiile variate de coacere, consumul redus și designul modern. De asemenea, accesoriile oferite sunt foarte utile, atât tăvile, cât și sonda pentru verificarea stării preparatelor oferindu-ți ajutor de încredere. Așadar, gătitul se va transforma într-o adevărată plăcere datorită faptului că nu va mai trebui să îți faci griji în privința coacerii și te vei putea concentra asupra rețetelor și savurării preparatelor.

Designul nu este însă nici pe departe unul standard, specific bucătăriilor de restaurant, ci unul modern și elegant. Modelul este alcătuit din inox dotat cu strat antiamprentă. Notele de negru oferă o eleganță superioară. Ușa este prevăzută cu mai multe straturi de sticlă, oferind o izolare termică foarte bună. Aceasta nu va ajunge niciodată la o temperatură mai mare de 20 de grade față de restul casei. Prin urmare, ușa nu se încinge și o poți deschide în siguranță. Panoul de control este prevăzut cu afișaj LED, un număr redus de butoane tip push-up și timer, fiind foarte ușor de folosit. Interiorul beneficiază de iluminare. Dimensiunile de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm fac cuptorul perfect încorporabil.

Poze cu cuptorul încorporabil

Electrolux EOC5651BOX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de gătire este 74 de litri, fiind mult mai mare față de media de pe piață. Modelul este potrivit astfel pentru familiile numeroase. Vei putea găti mai multe preparate în același timp.

Încălzirea se face prin intermediul unui ventilator cu aer cald. Reglarea temperaturii se face electronic și în detaliu, având control perfect asupra acesteia.

Pentru coacere ai la dispoziție nouă funcții dintre cele mai variate. Vei găsi o funcție specială pentru pizza, una pentru grill, câte una pentru încălzirea separată a fiecăruia dintre spații etc.

Drept accesorii vei primi două tăvi din email și o sondă specială Food Probe pentru verificarea temperaturii preparatelor. Aceasta poate fi reglată pentru preparate în sânge, medii sau bine făcute.

Curățarea se face automat, prin intermediul unui sistem pirolitic. Acesta este activat prin atingerea unui buton și arde toate reziduurile, rămânând doar să cureți cenușa cu ajutorul unei cârpe sau burete. Cuptorul te va anunța atunci când trebuie să fie curățat.

La nivelul dotărilor tehnice, modelul are o putere de 3500 W. Pentru alimentare se folosește o sursă de 220-240 V, 50/60 Hz. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte redus de curent electric. Consumul este de doar 0.89 kW/h. Întrucât îl vei folosi destul de des, economia sa de resurse te va ajuta foarte mult pe termen lung.

Aparatul are un nivel de zgomot de doar 49 dB, fiind unul silențios.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj LED,
  • eficiență energetică A++,
  • autocurățare pirolitică

Contra

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Performanțe - 9.3
Ușurință în utilizare - 9.2

9.3

O alegere excelentă

Electrolux EOC5651BOX este un cuptor modern, cu nenumărate specificații interesante, ce te vor ajuta să gătești rețete excelente.

Vezi detalii
User Rating: 3.33 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.