Cuptor încorporabil Electrolux EOB3450AOX

Dacă tot trăim într-o eră a tehnologiei, atunci gadgeturile unei gospodine sunt electrocasnicele ce îi ușurează munca la maxim. Și după părerea mea din această categorie face parte și cuptorul încorporabil Electrolux EOB3450AOX, ce vine la un preț de aproximativ 1233 lei (verifică preț actualizat).Nu este un model foarte scump, însă sunt convinsă că cei ce au folosit doar aragazul se vor întreba dacă se merită o asemenea investiție când și cuptorul unui aragaz ar putea face același lucru.

Ei bine situația nu stă chiar așa. Cuptorul încorporabil nu doar că schimbă total aspectul bucătăriei voastre, dându-i un aer modern și interesant, dar cu siguranță vă va ajuta să pregătiți cele mai interesante preparate și să îi dați pe spate pe musafiri voștri.

Designul este destul de interesant, din inox, cu aspect premium. Panoul de control este dotat cu două butoane și cu un afișaj de tip LED, cu ajutorul căruia puteți controla ceea ce gătiți, mai exact timpul rămas până la gătirea completă a preparatului vostru.

Poze cu cuptorul încorporabil Electrolux EOB3450AOX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Electrolux EOB3450AOX este un cuptor electric, cu o capacitate de 74 L și se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu 10% mai eficient decât cele din clasa A, datorită interiorului foarte bine izolat, ce împiedică pierderile de căldură. Ce este interesant la acest cuptor electric, este faptul că puteți găti simultan mai multe preparate fără a avea neplăcuta surpriză că cele de jos s-au ars sau că cele de sus nu sunt prea făcute.

Toate preparatele se vor găti la fel de bine. Nu va mai fi nevoie să stați lângă cuptor să tot verificați mâncărurile sau prăjiturile dacă trebuiesc întoarse sau dacă e focul prea iute. To ce va trebui să faceți va fi să stabiliți timpul optim de coacere, și gradele necesare, după care puteți să vă vedeți de alte treburi. Totul se va coace uniform. Interesant nu? Cuptorul are până la 9 niveluri pentru rafturi, astfel încât să vă gestionați spațiul după bunul plac.

Ușa cuptorului se închide foarte ușor și destul de silențios, datorită funcției de acționare VelvetClosing. Din păcate nu vine cu cablu de alimentare, însă acest aspect nu ar trebui să fie o problemă atât de mare.Le găsiți destul de ușor în magazine specializate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • acționare ușoară și silențioasă,
  • afișaj LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

O alegere inspirată

Electrolux EOB3450AOX este o binecuvântare pentru cei ce iubesc bucătăria și își doresc o cât mai mare eficiență în acest spațiu.

User Rating: 4.38 ( 2 votes)

Un comentariu

  1. Ce parere aveti despre cuptorul pe gaz de la Electrolux care are curatare catalitica si usa cuptorului demontabila?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.