Electrolux EOA5551AOX – un cuptor încorporabil modern

Cuptorul încorporabil Electrolux EOA5551AOX este un model care se încadrează în clasa energetică A++, consumând mai puțină energie electrică decât alte produse din această gamă. Acesta este un cuptor electric care poate fi încorporat în mobila de bucătărie. Capacitatea de 74 de litri pe care o oferă este relativ mare și deține o tavă foarte încăpătoare și 9 niveluri pentru rafturi. Prețul de aproximativ 2040 lei (verifică preț actualizat),este accesibil pentru un cuptor cu atât de multe funcții. Garanția oferită este de 24 de luni, cu posibilitatea prelungirii.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Cuptorul din inox are și un afișaj LED care face observarea temperaturii și a perioadei de timp rămase, mult mai ușoară. Spațiul interior conține un sistem de încălzire cu un ventilator de dimensiuni mari. În afara afişajului LED, cuptorul mai dispune și de două butoane rotative, simetrice, care oferă acestui produs un aspect ordonat și rafinat. Ușa de culoare neagră are un mâner argintiu foarte practic, care nu se încălzește. Acest model este potrivit pentru încălzire, coacere și gătit pe grill. Materialul cu care este acoperit, inoxul, are proprietăți care împiedică vizibilitatea amprentelor. Acest cuptor este potrivit atât într-un cămin cât și în spații cu caracter profesional.

Poze cu cuptorul încorporabil Electrolux EOA5551AOX

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acest model de cuptor încorporabil se alimentează numai cu energie electrică, nu și cu gaz. Are 8 funcții care pot fi utilizate în funcție de necesitate sau combinate. Geamul de protecție este solid, fabricat din două straturi de sticlă, pentru protecția împotriva temperaturilor foarte ridicate. Acest model are o funcție de autocurăţare cataliltică, fără să fie nevoie ca proprietarul să investească timp și răbdare în curățarea cuptorului.

Electrolux EOA5551AOX primește ca accesorii din partea producătorului un grătar combi și o tavă de coacere. Avantajul acestui produs este că are abilitatea de a bloca temperaturile ridicate în interior, pentru un rezultat gastronomic perfect, indiferent de locul sau poziția din cuptor.

Producătorul recomandă acest model datorită ușii inovative de tip VelvetClosing care oferă flexibilitate și delicatețe în deschiderea și închiderea ușii cuptorului. În timpul coacerii, funcțiile electronice ale cuptorului avertizează cu privire la sfârșitul programului şi durata acestuia, oferind un semnal sonor cu ajutorul căruia să se înțeleagă comportamentul produsului.

Acesta conține o tavă pentru cuptor colectoare din email și o tavă pentru prăjituri din email, de culoare gri. Lungimea cablului de care dispune este de 1.5 metri. Durata generală de gătire atunci când cuptorul este static este de 43 de minute. Nivelul de zgomot poate ajunge până la 43 de decibeli. În mod stand-by, cuptorul încorporabil consumă 0.89 W.

Garanția acoperă, timp de doi ani, costurile reparației, ale diagnozei, etc. Acest tip de cuptor se potrivește mai ales în bucătăriile unde decorul este la fel de elegant ca și dispozitivul electrocasnic. De acum gătitul va fi o adevărată plăcere pentru fiecare membru al familiei.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • cu multe funcții,
  • eficiență energetică A++

Contra:

  • prețul este cam ridicat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanță
Ușurință în utilizare

Electrolux EOA5551AOX este un cuptor încorporabil modern și extrem de eficient, ce își dovedește eficiența cu fiecare utilizare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.