Electrolux EOA3400AOX – cuptorul electric cu capacitate mare

Electrolux EOA3400AOX este un cuptor electric încorporabil care se va asigura că preparatele tale vor fi gătite mereu ca la carte și te va transforma într-un bucătar-șef pentru familia și prietenii tăi. Deşi cuptorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1249 lei(verifică preț actualizat), aceste este un preț foarte atractiv pentru dotările oferite.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Unul din avantajele principale oferite de cuptor este acela că designul acestuia este foarte modern și elegant și va schimba aspectul bucătăriei. Designul îmbină aspectul atractiv cu utilitatea, fiind alcătuit din inox antiamprentă. Nu va mai trebui să ștergi mereu cuptorul din cauza urmelor de degete. Ușa din sticlă este prevăzută cu două straturi și oferă protecție împotriva încălzirii exterioare. Ușa este dotată cu un sistem de închidere amortizată Velvet Closing, așa că se deschide și se închide lin și silențios.

Poze cu cuptorul încorporabil

Electrolux EOA3400AOX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspectul modern este susținut și de panoul de control prevăzut cu butoane push-up și un ecran generos cu afișaj LED. Ecranul te va ajuta să reglezi ușor setările, va afișa apoi timpul de coacere, iar atunci când nu folosești cuptorul va afișa ceasul. Datorită ecranului și interiorului iluminat nu va mai trebui să deschizi ușa pentru a verifica starea preparatelor. Temperatura va rămâne astfel constantă, ceea ce se dovedește a fi și economic.

Modelul are dimensiunile de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm, fiind perfect încorporabil. Cuptorul are o capacitate de 74 de litri, una suficient de mare pentru gătirea preparatelor pentru familiile numeroase. Vei putea găti chiar și mai multe preparate în același timp.

Coacerea se realizează prin intermediul convecției. Asta înseamnă că un ventilator distribuie căldura uniform în interior, tăvile fiind încălzite la aceeași temperatură indiferent de poziția pe rafturi. Există de altfel 9 etaje pentru tăvi, astfel încât să poți adapta interiorul la preparate de orice dimensiuni. Grătarele sunt telescopice și se scot ușor.

Cuptorul este dotat cu două zone de încălzire, având la dispoziție posibilitatea alegerii încălzirii superioare, încălzirii inferioare sau încălzirii concomitente. Există, de asemenea, o funcție grill utilă pentru prepararea cărnii. În total sunt disponibile 8 funcții, un număr suficient, dar mai redus decât în cazul altor modele. Partea atractivă este că vei putea controla coacerea în detaliu, stabilind de la început temperatura și timpul, astfel încât rețetele să fie respectate de fiecare dată.

La sfârșitul programelor de coacere cuptorul te va ajuta să îl cureți datorită pereților catalitici. Aceștia absorb grăsimea și distrug reziduurile folosind temperatura înaltă de 220 de grade. Îți va rămâne doar să treci o cârpă peste suprafața interioară, fără a mai fi nevoie să folosești substanțe scumpe sau să te chinui să freci pereții.

Având în vedere capacitatea mare de coacere, apartenența la clasa de eficiență energetică A este binevenită. Consumul pentru un program normal este de 0.89 kWh. Facturile la curent vor fi mai mici. Trebuie să știi în același timp că facturile vor fi cu atât mai mici față de cele de la gaze, asta în cazul în care te gândeai că un aragaz obișnuit e mai economic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Design elegant de calitate
  • Capacitate mare de coacere
  • Interior personalizat
  • Curățare catalitică

Contra

  • Număr ceva mai redus de funcții

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Performanțe - 8.8
Ușurință în utilizare - 8.7

9

O alegere eficientă

Electrolux EOA3400AOX este un cuptor electric încorporabil destul de accesibil și mai mult de atât, este un model eficient ce te va ajuta să gătești mult mai bine.

Vezi detalii
User Rating: 4.18 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.