Electrolux EOA2400AOK – cuptorul încorporabil modern și accesibil

Electrolux EOA2400AOK este un cuptor electric încorporabil care îți pune la dispoziție toate dotările necesare pentru a-ți oferi libertate de lucru în bucătărie. Te vei putea concentra astfel mai mult asupra rețetelor și asupra celor dragi, decât asupra verificării constante a preparatelor care par că nu se mai termină de gătit. Cuptorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1249 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 40 de lei.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Modelul se remarcă prin capacitatea foarte mare de coacere, designul modern, funcțiile numeroase de gătit și consumul energetic redus. Dacă avem în vedere prețul, nu putem reproșa nimic. Vei beneficia de un aparat care îți va economisi considerabil timpul petrecut în bucătărie și care se va asigura că preparatele tale sunt gătite eficient și uniform, fără a mai exista riscul mâncărurilor arse sau prea puțin coapte în interior. 

Designul este unul foarte modern, încadrându-se în stilul minimalist. Modelul este disponibil pe negru, contribuind la stabilirea unei atmosfere foarte elegante în bucătărie și în același timp fiind ușor de întreținut. Ușa este prevăzută cu un mâner orizontal lung, care oferă o deschidere confortabilă. Panoul de control permite setarea intuitivă, fiind prevăzut cu doar câteva butoane și un ecran cu afișaj LED. Ecranul arată setările sau ora, atunci când cuptorul nu derulează un program. Dimensiunile totale sunt de 59.4 x 59.4 x 56.8 cm, modelul fiind încorporabil în mobilierul de bucătărie. Cablul pentru alimentare are o lungime de 1.5 m, fiind suficient de mare pentru a permite conectarea ușoară la priză.

Poze cu cuptorul încorporabil

Electrolux EOA2400AOK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Unul dintre aspectele esențiale pentru un astfel de aparat este capacitatea. În cazul de față, aceasta este de 74 de litri, fiind mai mare decât media de pe piață. Vei putea astfel să gătești cantități mari de mâncare sau mai multe preparate în același timp. Grilajul pentru tavă este prevăzut cu nouă etaje. Alimentele se vor găti uniform indiferent de poziția raftului.

Apoi, îți vei dori ca funcțiile disponibile să îți ofere soluții pentru diferite situații și rețete, ceea ce se și întâmplă. Ai la dispoziție 6 funcții de coacere, printre care una pentru grill, una pentru încălzirea superioară și una pentru cea inferioară. Curenții de aer cald circulă în interior prin intermediul unui ventilator.

La nivelul dotărilor tehnice, modelul are o putere de 2780 W. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având prin urmare un consum redus de curent electric. Consumul este cu până la 10% mai mic față de cel al unui aparat obișnuit. Acest lucru se datorează interiorului foarte bine izolat, care împiedică pierderile de căldură.

Este de remarcat faptul că există o funcție de autocurățare catalitică. Dacă în mod obișnuit cuptorul se murdărește în urma gătirilor succesive, în cazul de față vei beneficia de un ajutor special pentru curățare. Interiorul este dotat cu un stratul inteligent de acoperire catalitică. Acesta absoarbe grăsimea și alte reziduuri, reducând depunerile. Atunci când este încălzit la 220 de grade, stratul arde rezidurile, rămânându-ți doar să ștergi interiorul cu o cârpă pentru a fi perfect curat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • LED,
  • autocurățare

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 8.8

8.8

O alegere inspirată

Electrolux EOA2400AOK este un cuptor încorporabil elegant, cu autocurățare catalitică, ce te va ajuta să gătești mai ușor și să îl întreții la fel de ușor.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.