DeLonghi Icona ECOV 310BG – espressorul vintage

Dacă vrei să ai un control maxim asupra preparării cafelei și ții la aspectul aparatelor de bucătărie, espressorul DeLonghi Icona ECOV 310BG ți se va părea o soluție ideală. Acesta are un design vintage greu de ignorat și te va ajuta să prepari o cafea autentică, fiind un model perfect. Este un espressor care nu doar prepară o cafea de calitate superioară, dar te și introduce într-o atmosferă italienească prin intermediul designului vintage foarte elegant. Acesta va adăuga un plus de eleganță bucătăriei sau barului tău și va deveni o prezență plăcută, lucrând ca un adevărat barista aflat mereu la dispoziția ta. Cu un preț de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat), modelul are o interfață simplă și te va ajuta să prepari rapid cafeaua, putând prepara chiar și două cești în același timp.

Seria Icona aduce un design foarte atractiv, care te duce imediat cu gândul la cafenelele italienești și peisajele retro. Carcasa este disponibilă pe crem, ceea ce îi oferă un grad ridicat de credibilitate pentru povestea vintage. Espressorul este prevăzut cu o tavă detașabilă care protejează mobilierul împotriva picurării și care încălzește în același timp ceștile. Acest lucru este foarte util pentru pregătirea ceștilor în vederea păstrării aromei și pentru menținerea caldă a băuturilor. Dimensiunile aparatului sunt de 230 x 260 x 300 mm, iar greutatea este de 4.1 kg. Interfața este foarte simplă, fiind ușor să pregătești cafeaua preferată, panoul de control fiind şi el prevăzut cu LED-uri și un număr redus de butoane. Aspectul vintage va adăuga o notă elegantă în orice bucătărie, așa că îți vei dori să lași aparatul la vedere.

Poze cu espressorul manual

DeLonghi Icona ECOV 310BG

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul de apă are o capacitate de 1.4 litri și este detașabil, fiind destul de mare ca să permită prepararea unei cantități mari de cafea și ușor de umplut și de curățat. Aparatul poate prepara 2 cești în același timp, economisind foarte mult timp și ajutându-te să servești mai repede cafeaua de dimineață sau atunci când ai musafiri în vizită.

La nivelul dotărilor tehnice, espressorul are o putere de 1100 W și este prevăzut cu o pompă cu o presiune de 15 bari. Aparatul este prevăzut cu 2 termostate separate pentru controlul temperaturii apei și aburilor, oferind un control mult mai bun asupra rețetelor și o viteză de încălzire mai mare.

Aparatul poate pregăti espresso, cappuccino, dar și alte rețete pe bază de spumă, fiind prevăzut și cu un sistem de spumare care asigură o spumă densă delicioasă. Cafeaua va fi gustoasă și va arăta exact la fel ca în cafenele și fotografiile de pe Instagram, prietenii tăi fiind surprinși de calitatea și diversitatea rețetelor de care dispui.

Alimentarea se poate face atât cu cafea măcinată, cât și pad-uri ESE (Easy Serving Espresso).

Păreri pro şi contra

Pro

  • design vintage elegant
  • interfață simplu de folosit
  • rezervor de apă detașabil
  • posibilitatea de preparare a 2 cești concomitent
  • sistem de spumare pentru cappuccino
  • posibilitate de încărcare cu cafea măcinată sau pad-uri ESE

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 8.6

8.8

O alegere interesantă

DeLonghi Icona ECOV 310BG este un espressor manual destul de elegant, ce îți prepară o cafea excelentă cu fiecare ocazie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.