DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica – un espressor cu râșniță ceramică

Câți dintre noi nu ne trezim dimineața cu gândul la o cafea aromată, care să ne dea energia necesară pentru a face față unei zile încărcate? Ei bine, în cazul acesta ar fi mult mai plăcut să te dai jos din pat și doar să apeși pe un buton pentru ca în câteva clipe mirosul de cafea să inunde locuința. Iar pentru asta nu ai nevoie decât de un espressor automat. Unul dintre modelele interesante, care mie mi-au atras atenția este DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica. Are un preț de aproximativ 2323 lei(verifică preț actualizat), însă zilele acestea poate fi găsit la reducere. În cazul în care bugetul nu îți permite să aloci o sumă atât de mare pe o asemenea achiziție, trebuie să știi că espressorul poate fi achiziționat chiar și în rate lunare de 72 lei.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Espressorul ar putea fi o achiziție bună în cazul în care cafeaua reprezintă una dintre plăcerile tale zilnice. În primul rând pentru că te vei putea bucura de o cafea excelentă ori de câte ori îți vei dori asta. Modelul DeLonghi despre care discutăm astăzi, pare o construcție destul de robustă, ce cântărește 10 kg și are dimenziunile de 280 x 405 x 360 mm. Nu îți va ocupa prea mult spațiu în bucătărie, dar cu siguranță își va dovedi eficiența de fiecare dată când este pus la treabă. Mai mult de atât, acesta este genul de espressor ideal pentru locuințele în care se prepară mai multe cafele pe zi. Ar putea fi potrivit chiar și pentru un butic sau pentru o pensiune.

Se bucură de un design plăcut, realizat în mare parte din plastic, accesorizat cu detalii din inox, iar aici fac referire la sistemul de spumare a laptelui, precum și la butoanele de control și la tăvița de scurgere. Utilizarea sa nu este deloc complicată, însă gustul cafelei este senzațional.

Poze cu DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica

DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul DeLonghi are o putere de 1450 W și o presiune de 15 bar. Poate prepara trei tipuri de băuturi: cafea, espresso și cappuccino. Are capacitatea de a prepara două cești simultan, astfel încât dacă ai musafiri să nu îi faci să aștepte prea mult timp pentru a-i servi.

Espressorul încorporează și o râșniță ceramică, ce te va ajuta să ai tot timpul o cafea proaspăt râșnită, cu o aromă mult mai intensă. Însă espressorul nu funcționează doar cu boabe de cafea, ci și cu cafea măcinată, iar acest aspect este foarte important, deoarece îți oferă posibilitatea să alegi tipul de cafea pe care vrei să îl folosești. Dispune chiar și de tehnologia CRF, ce ajută la prepararea unei cafele perfecte, la temperatura ideală.

Rezervorul are o capacitate de 1,8 l, ceea ce înseamnă că vei putea prepara mai multe cești de cafea dintr-un rezervor plin. De asemeni, oferă posibilitatea spumării laptelui pentru a obține un espresso delicios. Indicat ar fi să folosești un lapte cât mai gras, în felul acesta, crema de lapte rezultată, va fi fină și bogată.

Întreținerea espressorului nu este deloc complicată. Va trebui să îi faci o decalcifiere periodic, accesoriile se pot spăla sub jet de apă, iar bailerul este complet detașabil, pentru a putea curăța interiorul foarte bine.

Păreri pro şi contra

Pro

  • râșniță ceramică,
  • întreținere ușoară,
  • tehnologia CRF te poate ajuta să prepari cafeaua perfectă la temperatura ideală

Contra

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Performanțe - 9.2
Ușurință în utilizare - 9.2

9.1

O alegere eficientă

DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica este un espressor automat, capabil să prepare o cafea excelentă, atât cu cafea boabe, cât și cu cafea macinată.

Vezi detalii
User Rating: 3.29 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.