DeLonghi ECO 310 ICONA – espressorul elegant accesibil

DeLonghi ECO 310 ICONA este un espressor care aduce eleganță atât în cameră, cât și în ceașcă, prin designul său clasic și profesionalismul cu care prepară cafeaua. Espressorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 650 lei(verifică preț actualizat).Ratele pentru acesta încep de la 20 de lei. Prețul este astfel unul foarte bun pentru dotările oferite la schimb. Aparatul are un design clasic foarte elegant, comenzi automate și o viteză de preparare foarte bună. În plus, rezervorul are un volum suficient pentru preparea continuă a cafelei pentru întreaga familie, iar sistemele de spumare și portul pentru filtru asigură o băutură cremoasă și delicioasă, la fel cum sunt cele preparate de profesioniști. Așadar, pentru un preț destul de accesibil vei avea la dispoziție o cafea de calitate preparată rapid și te vei putea bucura de mai mult timp alături de cei dragi și de prieteni.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Espressorul pare decupat dintr-un peisaj italian, având un design care duce imediat cu gândul la cafenelele din Roma sau Milano. Designul atrage în primul rând prin culoarea roșie și prin faptul că este prevăzut cu o tavă detașabilă din metal pentru cești. Suprafața superioară este dotată cu un sistem de încălzire, așa că vei putea atât să încălzești cănile înainte de prepararea cafelei pentru distribuirea uniformă a aromei, cât și să păstrezi apoi băuturile calde până la servire. Dimensiunile aparatului sunt de 230 x 260 x 300 mm, iar greutatea este de doar 4.8 kg. Acesta se încadrează prin urmare cu ușurință în orice mobilier. Espressorul este automat, așa că printr-o simplă apăsare de buton primești rapid băutura preferată. Panoul de control este prevăzut cu LED-uri și cu butoane pentru pornire și oprire, espresso și cappuccino.

Poze cu espressorul manual

DeLonghi ECO 310 ICONA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul de apă are o capacitate de 1.4 litri, fiind destul de mare ca să permită prepararea continuă a mai multor cești. Rezervorul este complet detașabil, astfel încât să poată fi umplut și curățat cu ușurință. Pentru o viteză și mai bună, aparatul poate prepara 2 cești în același timp. Acest lucru se dovedește util mai ales dimineața, când ai nevoie să prepari cafea pentru întreaga familie sau atunci când ai musafiri și vrei ca musafirii să bea cafeaua la aceeași temperatură și fără să aștepte prea mult.

La nivelul dotărilor tehnice, espressorul are o putere de 1050 W și este prevăzut cu o pompă cu o presiune de 15 bari. Aparatul este prevăzut cu un dispozitiv port filtru, potrivit pentru prepararea unei cafele cremoase, indiferent de tipul acesteia. Este disponibil și un sistem special pentru cappuccino, care mixează aburi, aer și lapte pentru a produce spuma ideală pentru această băutură, o spumă densă, delicioasă și de durată.

Aparatul poate pregăti espresso și cappuccino, așa că vei avea mereu la îndemână pentru familie și prieteni cele mai îndrăgite rețete de cafea.

Alimentarea se poate face atât cu cafea măcinată, cât și pad-uri ESE (Easy Serving Espresso). Cablul de alimentare are o lungime de 1.3 metri, fiind destul de lung pentru a permite instalarea ușoară în orice loc.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Performanțe - 8.5
Ușurință în utilizare - 8.3

8.5

O alegere accesibilă

DeLonghi ECO 310 ICONA este un espressor manual destul de accesibil, potrivit pentru pasionații de arome deosebite de cafea.

Vezi acum
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.