Delonghi ECAM 21.117 Blk – espressorul complex

Cafeaua este băutura preferată a multora dintre noi, aceasta oferindu-ne energie și bună dispoziție și fiind în același timp și sănătoasă. Cafeaua are un conținut ridicat de antioxidanți și ajută la protecția împotriva radicalilor liberi, fiind o băutură cu un aport important pentru organism atunci când este consumată în cantități corespunzătoare. Delonghi ECAM 21.117 Blk este un espressor ce îți oferă calitatea de care ai nevoie pentru prepararea cafelei. Are un preț de aproximativ 2849 lei(verifică preț actualizat). Acesta are dotări complexe pentru preparare, dar și pentru întreținere, așa că va face toată treaba pentru tine și va economisi destul de mult timp.

Espresso-ul este o cafea cu atât mai bogată în antioxidanți, întrucât are o tărie mai mare, iar în timpul preparării acesta este obținut prin aplicarea unei presiuni ridicate asupra unui filtru. Prin urmare, elementele benefice sunt păstrate complet, iar cele negative sunt reținute de filtru.

Poze cu espressorul automat

Delonghi ECAM 21.117 Blk

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Calitatea cafelei este esențială, iar un espressor te poate ajuta să te bucuri de fiecare dată de o băutură perfectă. Este un espressor de calitate premium care îți va livra rapid elixirul preferat pentru începerea zilei.

Modelul are un design foarte elegant, în stil clasic, acesta fiind disponibil pe negru și oferind impresia de calitate superioară. Cât privește dimensiunile, modelul măsoară 238 x 430 x 351 mm. Aparatul este prevăzut cu o tavă pentru depozitarea ceștilor în zona superioară și una detașabilă pentru evitarea scurgerii în timpul preparării cafelei. La evitarea scurgerii contribuie și dispensorul pentru cafea ajustabil în funcție de dimensiunile ceștii.

Espressorul are o interfață foarte simplă, prevăzută cu butoane și pictograme sugestive. Interfața intuitivă face setarea extrem de ușoară, din doar câteva apăsări urmând să primești cafeaua.

Recipientul pentru apă este detașabil și are o capacitate de 1.8 litri, fiind foarte generos. Recipientul pentru colectarea cafelei are o capacitate de 14 cești în 72 de ore, iar capacitatea de cafea este de 250 grame.

Sistemul permite prepararea a două cești în același timp. Modelul este prevăzut și cu râșniță, așa că poate fi alimentat atât cu cafea boabe, cât și cu cafea măcinată, râșnița primind până la 13 setări.

La preparea cafelei poți regla cantitatea de apă, de cafea și de tărie, astfel încât să ai un control perfect asupra rețetei. Dispozitivul pentru spumare creează o spumă densă, de durată.
Aparatul are o presiune de 15 bari și o putere de 1450 W, iar cu ajutorul tehnologiei Thermoblock temperatura va fi păstrată constantă și va permite pregătirea cafelei la un nivel optim încă de la prima ceașcă, datorită evitării pierderilor de căldură.

Vei putea pregăti espresso, cafea și cappuccino, rețetele acoperind toate gusturile. După fiecare program, aparatul se închide automat, pentru o siguranță ridicată.

Nu în ultimul rând, modelul este dotat cu programe automate pentru clătire și decalcifiere, așa că este foarte ușor de întreținut și are o durată de viață mai mare.

Păreri pro şi contra

Pro

    • design clasic elegant
    • interfață simplu de utilizat
    • râșniță
    • rețete variate

Contra

  • prețul ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Performanțe - 9.4
Ușurință în utilizare - 9.4

9.4

O alegere excelentă

Delonghi ECAM 21.117 Blk este un espressor automat, destul de puternic, cu râșniță din inox încorporată, potrivită pentru iubitorii de cafea.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.