Delonghi EC5 – cafeaua aromată dă gust zilei

Cafeaua este plăcerea ta de zi cu zi? Atunci de ce să nu te bucuri de cea mai bună aromă la orice oră din zi chiar la tine acasă? Și acest lucru se poate întâmpla utilizând un espressor. Dacă până acum ceva ani espressoarele erau destul de inaccesibile la preț și destul de mari pentru o bucătărie micuță, iată că acum piața s-a dezvoltat și varietatea espressoarelor acoperă orice buzunar.

Unul dintre espressoarele low budget este și modelul Delonghi EC5, ce are un preț de aproximativ 200 lei (verifică preț actualizat), un preț minim pentru rezultate excelente.

Din punct de vedere al designului, espressorul se bucură de un aspect plăcut, destul de simplu, dar care se va încadra perfect în bucătăria ta. Are dimensiuni destul de mici, tocmai pentru a nu ocupa prea mult spațiu(305 x 255 x 300 mm și 1,6 kg.), ceea ce înseamnă că îi veți găsi cu ușurință un loc fără să vă încurce cu nimic.

Poze cu espressorul Delonghi EC5

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Delonghi EC5 este un espressor manual, cu o putere de 800 W, ideal pentru tipurile de băutură: espresso și cappuccino. Delicioasa băutură poate fi preparată simultan pentru două cești, iar alimentarea aparatului se face cu cafea măcinată. La un asemenea preț era imposibil să aibă încorporată și o râșniță de cafea, însă puteți achiziționa una separat, ce nu vă va costa mai mult de 60 lei.

Procesul de pregătire este foarte simplu. Întâi se desface capacul de la recipientul cu apă, se toarnă apă suficientă pentru câte cești se dorește a se pregăti, după care se pune cafea în recipientul detașabil( în cazul în care aveți un tamper este bine să presați cafeaua cu el, în felul acesta presiunea va scoate toată aroma din cafeaua proaspăt măcinată). Aveți grijă să puneți ceașca pe tăviță și porniți aparatul.

În cazul în care vă place să serviți cafeaua sub formă de cappucino, atunci puteți spuma laptele cu dispozitivul de spumare, atașat în partea dreaptă, și îl puteți turna ulterior peste cafea. Delicioasa licoare poate avea tăria pe care v-o doriți în funcție de felul în care dozați cafeaua.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • ușor de folosit

Contra:

  • nu are râșniță

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Delonghi EC5 este un espressor mic și ieftin ce pregătește o cafea aromată, pentru ca tu să ai parte de o zi plăcută și productivă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.