DeLonghi EC221.B – espressorul accesibil

Pentru mulți dintre noi cafeaua reprezintă mai mult decât un simplu amestec în cană, iar calitatea acesteia ne influențează starea de spirit pentru întreaga zi. Espressorul reprezintă astfel un aparat foarte util, iar DeLonghi EC221.B este un model accesibil care își face bine treaba, fiind potrivit pentru bucătăriile iubitorilor de cafea. Investiția este una foarte bună pe termen lung, mai ales datorită faptului că vei putea avea la dispoziție cafeaua preferată în orice moment, fără a mai fi nevoie să o cumperi și să faci compromisuri în privința calității. Espressorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 469 lei(verifică preț actualizat). Aparatul este unul destul de accesibil pentru funcțiile oferite. Raportul calitate-preț este unul bun.

Modelul se remarcă prin designul compact, viteza de preparare datorată sistemului pentru 2 cești, rețetele pentru băuturile cele mai apreciate și puterea destul de mare care asigură extragerea completă a aromei de cafea. Prin urmare, espressorul își merită achiziția. Vei simți imediat diferența de calitate a cafelei față de cea preparată în mod clasic și cu atât mai mult față de cea preparată la tonomat.

Designul espressorului este compact, acesta având dimensiuni destul de reduse și încadrându-se prefect în orice mobilier. Designul este disponibil într-o combinație plăcută de negru și argintiu. Dimensiunile sale sunt de 240 x 270 x 305 mm, iar greutatea este de doar 3.3 kg. Aparatul este prevăzut cu o tavă detașabilă, așa că poate fi curățat mult mai ușor. Espressorul este manual, iar panoul de control este prevăzut cu LED-uri și un buton circular rotativ, oferind o interfață destul de simplu de utilizat de către oricine.

Poze cu espressorul manual

DeLonghi EC221.B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul de apă are o capacitate de 1 litru, fiind potrivit pentru prepararea mai multor cești de cafea. Pentru economisirea timpului, aparatul poate prepara 2 cești în același timp. Prin urmare, musafirii nu vor trebui să aștepte prea mult pentru a-și primi cafeaua și o vor putea bea în același timp, fără ca una dintre cești să fie mai rece.

La nivelul dotărilor tehnice, espressorul are o putere de 1100 W și este prevăzut cu o pompă cu o presiune de 15 bari. Presiunea ridicată asigură extragerea completă a aromei cafelei măcinate. Pentru economia de energie este disponibilă o funcție de oprire automată. Astfel, dacă timp de 20 minute aparatul nu înregistrează nicio comandă sau o urmă de funcționare, acesta se oprește automat. Este economisită astfel o cantitate însemnată de energie. În același timp este disponibil și un sistem special anti-picurare, astfel încât tava să rămână curată și să nu fie nevoie să cureți mereu spațiul de sub duze. Boilerul de fierbere este alcătuit din oțel inoxidabil, având o calitate superioară. Emisia de aburi este reglabilă.

Aparatul poate pregăti espresso și cappuccino, rețetele cele mai iubite de cafea. Alimentarea se poate face atât cu cafea măcinată, cât și pad-uri ESE (Easy Serving Espresso). Sistemul pentru cappucinno mixeaza abur, aer și lapte, asigurând o spumă cremoasă și delicioasă.

Cablul de alimentare are o lungime de 1.3 metri, fiind destul de lung pentru a permite instalarea ușoară în orice loc.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • preț rezonabil

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Ușurință în utilizare - 8.6
Design - 8.5
Performanțe - 8

8.4

O alegere inspirată

DeLonghi EC221.B este un espressor manual, destul de eficient, ce te va ajuta să obții o cafea delicioasă destul de ușor, chiar la tine acasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.