DeLonghi EC 680.M – espressorul de dimensiuni reduse

Mulți dintre noi ne dorim un espressor de calitate pentru prepararea cafelei, dar din păcate spațiul mic ne împiedică să alegem modelele potrivite sau ne determină să facem compromisuri de design. DeLonghi EC 680.M este un espressor care demonstrează că poți beneficia atât de o cafea de calitate, cât și de un design compact. Espressorul are și un preț bun, de aproximativ 1299 lei(verifică preț actualizat), ceea ce îl face cu atât mai atractiv, alegerea fiind una foarte inspirată. DeLonghi este unul dintre cele mai apreciate branduri de aparate pentru pregătirea cafelei, așa că aparatul DeLonghi este cu atât mai atractiv cu cât oferă o soluție iubitorilor de cafea care nu au un spațiu mare la dispoziție. Modelul are un design compact elegant și rezistent și prepară o cafea de calitate superioară, așa că punctează bine pe toate nivelurile.

Espressorulpoate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Modelul are un design de dimensiuni foarte reduse, care va fi ușor de plasat pe orice blat de bucătărie. Designul este elegant, carcasa având o construcție metalică și fiind complet argintie. Pe lângă faptul că arată bine, inoxul este rezistent și ușor de întreținut. Aparatul are dimensiunile de 149 x 330 x 305 mm, fiind extrem de îngust. Aparatul este prevăzut cu o tavă pentru depozitarea ceștilor în zona superioară, iar în partea inferioară cu o tavă pentru scurgere care protejează mobilierul împotriva petelor și deteriorării.

Poze cu espressorul manual

DeLonghi EC 680.M

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Recipientul pentru apă este generos și permite prepararea fără oprire a mai multor cești. De asemenea, acesta este detașabil, fiind ușor de umplut și de curățat.

Espressorul poate prepara două cești în același timp pentru o viteză de lucru mai mare. Aparatul are o putere de 1450 W și o pompă cu o presiune de 15 bari, iar pentru alimentare vei putea folosi atât cafea măcinată, cât și pad-uri. Modelul beneficiază și de tehnologia Thermoblock care evită pierderile de căldură, așa că temperatura va fi păstrată constantă pe întreg parcursul procesului de preparare, putând pregăti cafea la nivel optim de la prima și până la ultima ceașcă. Sistemul stand-by susține și el prepararea continuă de cafea, fiind util pentru momentele în care ai musafiri în vizită.

Dispozitivul pentru spumare creează o spumă densă, de durată, acesta fiind foarte binevenit, întrucât crește numărul de rețete ce pot fi preparate. Vei putea pregăti espresso, cafea lungă și cappuccino, astfel încât fiecare membru al familiei sau musafir să se bucure de o băutură specială.

Espressorul manual îți oferă o experiență aparte de preparare, având control asupra presiunii. Deși la început ți se va părea mai greu să găsești nivelul potrivit, după câteva cești îți vei intra în mână și vei putea controla foarte bine tăria și aroma cafelei.

Nu în ultimul rând, modelul este dotat cu programe automate pentru clătire și decalcifiere, luându-ți de pe umeri încă o povară.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design de calitate, din inox
  • alimentare cu cafea măcinată sau pad-uri
  • presiune bună
  • posibilitatea de preparare a două cești concomitent
  • rețete variate

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Conectivitate - 8.7
Performanțe - 8.6

8.5

O alegere excelentă

DeLonghi EC 680.M este un espressor manual interesant, ce te ajută să prepari o cafea excelentă atât pentru tine, cât și pentru musafirii tăi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.