DeLonghi Caffe Corso ESAM2800 – pentru că meriți o cafea perfectă

Cafeaua este plăcerea ta de dimineață și ți-ai dori un espressor care să o pregătească întocmai ca la o cafenea specializată? Noi îți recomandăm modelul DeLonghi Caffe Corso ESAM2800. Are un preț de aproximativ 1425 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil având în vedere că discutăm despre un model automat, cu râșniță încorporată, ce ar putea face față lejer chiar și unui butic, ce vrea să își îmbie clienții cu o aromă perfectă de cafea.

Din punct de vedere al designului, espressorul se bucură de un aspect impecabil, complet negru, este accesorizat cu mici detalii din inox, creând un contrast atrăgător și extrem de elegant. În partea superioară panoul de control este foarte aerisit și afișează câteva butoane de unde vei face selecțiile pentru a obține cafeaua perfectă. Modelul DeLonghi cântărește 10 kg, ceea ce înseamnă că vorbim de un model destul de bine închegat, însă nu îți va ocupa foarte mult spațiu în bucătărie(W x D x H – 285 x 375 x 360 mm).

Poze cu espressorul automat DeLonghi Caffe Corso ESAM2800

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

DeLonghi Caffe Corso ESAM2800 este un espressor automat, ce îți poate prepara cel mai tare espresso sau un cappuccino absolut delicios. Dezvoltă o putere de 1450 W și are o presiune de 15 bar, suficient încât să scoată toată aroma din cafeaua proaspăt măcinată. Încorporează o râșniță ce îți permite să ai tot timpul cafeaua proaspătă. Însă modelul funcționează și cu cafea măcinată, așa că vei putea prepara cafea după bunul plac. Capacitatea compartimentului de cafea este de 200 g și are un rezervor de apă de 1,8 L, suficient încât să poți prepara mai multe cafele fără să trebuiască să îl realimentezi.

În partea dreaptă espressorul deține un dispozitiv de spumare, cu ajutorul căruia vei obține o spumă cremoasă din lapte, cu ajutorul căreia vei obține un cappuccino sau un latte machiatto de senzație. Cappuccino System este un sistem ce mixează vaporii, aerul și laptele pentru a prepara o spumă densă, ce îți va completa gustul cafelei. El poate fi reglat în funcție de cana în care se spumează laptele.

Întreținerea espressorului nu este deloc complicată deoarece modelul DeLonghi dispune de un sistem de decalcifiere și o funcție de autocurățare, ce au grijă să îi prelungească viața dispozitivului. De acum nu îți rămâne decât să îți inviți prietenii la o cafea și să depănați amintiri plăcute.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • are râșniță încorporată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

DeLonghi Caffe Corso ESAM2800 este un espressor automat ce îți va pregăti cea mai delicioasă cafea pentru ca tu să ai energia necesară pentru întreaga zi.

User Rating: 2.24 ( 12 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.