Dell Inspiron 7548 – un laptop premium

Dell Inspiron 7548 poate fi un tovarăș excelent în cazul în care te pregătești să pui bazele unui business. Îl poți găsi în magazine la prețul de aproximativ 4299 lei (verifică preț actualizat), un preț nu chiar mic, dar cu siguranță timpul îți va dovedi că și-l merită pe deplin. Dacă totuși modelul ți se pare potrivit pentru nevoiele tale, dar nu ți-l permiți, ei bine îl poți achiziționa chiar și în rate lunare, de câte 239 lei.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Din punct de vedere al designului, laptopul afișează un aspect premium și rafinat. Pare foarte bine construit, ceea ce îmi sugerează durabilitate și rezistență. De altfel laptopurile Dell sunt cunoscute pentru aceste calități, astfel că nici acest model nu face excepție de la regulă. Se simte foarte plăcut la atingere și este plăcut la vedere. Carcasa este realizată din aluminiu forjat, însă la interior tastatura de tip chiclet este neagră, iar fundalul este dintr-un plastic negru calitativ. Tastatura retroiluminată, face ca utilizarea laptopului să fie plăcută și confortabilă, chiar și pe întuneric. Notebook-ul cântărește 2,1 kg, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un model portabil. Dimensiunile sale sunt de 377,8 x 19,9 x 261,2 mm(W x H x D).

Poze cu Dell Inspiron 7548

Dell Inspiron 7548

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior, laptopul ascunde un procesor Intel Core i5, 5200U, cu 2 nuclee, ce este realizat pe arhitectura de 14 nm. Funcționează la o frecvență de 2.2 GHz, dar în cazul utilizării unor programe mai solicitante, aceasta poate ajunge chiar la 2,7 GHz, prin tehnologia Turbo Boost.

Puterea procesorului este susținută de memoria RAM de 8 GB DDR3, ce poate suferi un upgrade de până la 16 GB prin simpla înlocuire a celor două sloturi. Capacitatea de stocare este de tip HDD, de 1 TB și îți asigură suficient spațiu pentru a stoca fișiere, poze, video, etc.

Placa video dedicată este un model AMD Radeon R7 M270 de 4 GB DDR3, ce recomandă laptopul nu doar pentru o utilizare multimedia de excepție, ci chiar și pentru un gaming bun. Display-ul HD, cu ecran tactil, oferă o experiență de utilizare versatilă, extrem de plăcută.

În ceea ce privește caracteristicile multimedia, laptopul încorporează: o cameră WEB HD(pentru conversații plăcute), un cititor de carduri și o sonorizare de tip Waves MaxxAudio Pro cu două difuzoare integrate.

La capitolul Porturi, avem așa: un port USB 3.0(pentru un transfel de date rapid), un port USB 2.0, o ieșire audio, un port HDMI și bluetooth.

Vine cu sistemul de operare Windows 8.1 preinstalat, ce te va scuti de alte costul cu licența.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i5, Broadwell,
  • touchscreenm
  • 8 GB de RAM,
  • placă video dedicată,
  • design premium

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9.4

9.5

O alegere puternică

Dell Inspiron 7548 este un laptop premium, ce vine dotat cu o configurație foarte puternică, potrivită atât pentru activități office și multimedia, cât și pentru un gaming interesant.

Vezi detalii
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.