Laptop Dell Inspiron 7537

Laptopurile au devenit o necesitate în ultimii ani, pentru marea majoritate dintre noi, de aceea este foarte important ca atunci când alegem un laptop, să optăm pentru calitate și performanță. Astăzi mi-aș dori să putem discuta despre un model ce aparține producătorului Dell, și anume Dell Inspiron 7537, ce vine la un preț de aproximativ 3500 lei (verifică preț actualizat)un preț ce nu aș putea spune că este la îndemâna oricui, dar care cu siguranță și-l merită pe deplin.

Din punct de vedere al aspectului, laptopul Dell Inspiron 7537 se bucură de un aspect premium, din aluminiu, extrem de elegant și modern. Nu are cum să nu te cucerească. Dispune și de tastatură chiclet, aerisită și silențioasă, iar blocul numeric este și el prezent pentru a ușura munca celor ce lucreză cu cifrele.

Poze cu laptopul Dell Inspiron 7537 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dell Inspiron 7537 este animat de un procesor Intel Core i5, din generația Haswell, mai exact modelul 4200U, ce funcționează la o frevență de 1,6 GHz, însă prin Turbo Boost, frecvența atinge 2,6 GHz, bucurându-vă în felul acesta de mai multă performanță.

Memoria RAM are 6 GB DDR3, iar hard disk-ul atinge o capacitate satisfăcătoare de 500GB, însă acest aspect nu ar trebui să vă influențeze, mai ales că în zilele noastre aveți posibilitatea de a urca in cloud fișiere, poze, filmulețe…..

Puterea procesorului este completată de placa video dedicată NVIDIA GeForce GT 750M de 2 GB, ceea ce înseamnă că laptopul va face față fără probleme activităților office și multimedia, dar și în cazul jocurilor cu grafică avansată se va descurca extraordinar de bine.

Pe partea de conectivitate, laptopul se bucură de o gamă diversificată, și anume: o cameră WEB, un cititor de carduri, HDMI, bluetooth, 3 porturi USB 3.0, iar sunetul este asigurat de tehnologia Waves MaxxAudio Pro, ce conferă claritate chiar și atunci când volumul este mai tare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5, Haswell
  • design plăcut,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Dell Inspiron 7537 este un laptop business, cu un design impecabil și o configurație complexă, ce promite să vă ofere suportul necesar în activitățile voastre.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.