Dell Inspiron 5555 – un laptop accesibil, pentru activități office

Ne plac laptopurile, și mai departe de acest aspect avem nevoie de ele fie pentru diferite proiecte școlare, fie pentru joburile noastre, ce implică uneori prelungirea activității și acasă, fie ni le dorim pur și simplu pentru distracție și relaxare. În cazul în care nu desfășori activități solicitante și nu îți permiți să aloci o sumă prea mare pentru un asemenea device, atunci ar fi indicat să îți arunci privirea peste modelul Dell Inspiron 5555. Are un preț de aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat), un preț extrem de avantajos și accesibil.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Din punct de vedere al designului, laptopul este o construcție solidă, cu un body realizat dintr-un plastic negru, mat, astfel că nu o să ai surpriza după o zi de utilizare, să îți vezi amprentele pe toată suprafața, de parcă nu ar fi fost curățat de un an de zile. De cum îi ridici clapeta, te întâmpină prietenoasă o tastatură chiclet, ce îți reduce drastic numărul de greșeli de tastare, și asta datorită tastelor bine distanțate. Mai mult de atât este și mai igienică decât vechile tastaturi, fiind destul de ușor să ștergi praful ce se adună între taste. Blocul numeric este și el prezent, pentru a ușura activitatea de tip office. Laptopul Dell cântărește cam cât două cutii de lapte, adică 2 kg, ceea ce înseamnă că îl poți lua cu tine chiar chiar și pe distanțe mai mici, fără să te obosească greutatea sa.

Poze cu laptopul

Dell Inspiron 5555

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește configurația sa, trebuie să știi că laptopul vine echipat cu un procesor AMD Quad-Core A6-7310 construit pe tehnologia de 28nm. Procesorul este tactat la o frecvență de 2,4 GHz și are un cache de 2048 KB. Puterea procesorului este susținută de cei 4 GB memorie RAM, DDR3, suficienți zic eu pentru utilizare acestui laptop.

Capacitatea de stocare a datelor este de doar 500 GB, aspect ce nu surprinde cu nimic. În cazul în care totuși ți se par insuficienți cei 500 GB, nu uita de stocarea in cloud.

Placa video dedicată este un model AMD R5 M335 de 2 GB, ce îți permite chiar să mai și testezi câte un joc din când în când, însă nu unul solicitant. Cum spuneam mai devreme, vorbim de un laptop cu specificații entry-level, cu un preț imbatabil.

Display-ul este de 15,6 inch și are o diagonală HD, de 1366 x 768 px. Pe partea de porturi și multimedia, laptopul găzduiește: 4 porturi USB 3.0, un port HDMI, un DVD RW, o cameră WEB HD(pentru conversații mai plăcute), bluetooth și două difuzoare de 1W(la care probabil îți vei dori să legi un sistem audio pentru un sunet mai puternic).

Laptopul este ideal pentru cei ce desfășoară activități ușoare, de tip office și multimedia.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • tastatură chiclet,
  • placă video dedicată

Contra:

  • procesorul nu este prea puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Conectivitate - 7.8
Performanțe - 7.4

7.8

O alegere accesibilă

Dell Inspiron 5555 este un laptop entry-level, ce se remarcă printr-un preț accesibil, potrivit pentru activitățile office și multimedia.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.