Dell Inspiron 5545 – laptopul productiv pentru lucru

După cum îi spune și numele, Dell Inspiron 5545 este un laptop care te inspiră și te susține în activitățile desfășurate, oferindu-ți o productivitate ridicată. Configurația sa este adaptată pentru lucrul la birou sau de acasă, iar designul susține acest lucru printr-o portabilitate ridicată. Poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 2499 lei (verifică preț actualizat). Modelul este atractiv datorită configurației care cuprinde o placă video dedicată, o memorie RAM decentă și un procesor Quad Core. Configurația face laptopul potrivit atât pentru birou, cât și pentru distracție, acasă. Filmele și jocurile se vor vedea foarte bine. În plus, designul este unul slim și portabil, iar sunetul este de calitate. Autonomia putea fi ceva mai ridicată, dar per ansamblu modelul este foarte atractiv.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Vorbim așadar despre design compact și ergonomic, gândit pentru a te servi în orice loc. Dimensiunile sunt de 380.4 x 259 x 21.8 mm, iar greutatea este de 2.23 kg. Vei putea astfel să transporți ușor laptopul între casă și serviciu. Carcasa este argintie și este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară care oferă o senzație plăcută la atingere. Aspectul este unul slim. După cum ne-am obișnuit, pe capac întâlnim logo-ul Dell plasat central. Tastatura include și partea numerică, fiind utilă pentru calcul. Tastele au o priză foarte ușoară și sunt apropiate, oferind o experiență confortabilă de scris. Clickpad-ul este destul de generos și beneficiază de o precizie ridicată.

Poze cu laptopul Dell Inspiron 5545

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul este de tip WLED și are o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile HD nu sunt doar clare și strălucitoare, ci și redate pe o diagonală de 15.6 inch, bucurându-se astfel de o vizibilitate foarte bună.

Configurația tehnică plusează mult, oferind argumentele principale de achiziție. Procesorul integrat este de tip AMD Quad Core A10-7300 APU și are o putere de 1.9 Ghz. Prin tehnologia Turbo Boost acesta poate genera o putere suplimentară de până la 3.2 Ghz atunci când sistemul de operare are nevoie de susținere. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 8 GB DDR3 și de o placă grafică dedicată AMD Radeon HD R7M265. Dotările permit desfășurarea cursivă atât a activităților de rutină, cât și a celor multimedia sau ceva mai solicitante din punct de vedere grafic. Modelul poate fi folosit cu succes atât pentru lucru, cât și acasă, oferind posibilitatea rulării programelor cu cerințe grafice mai ridicate, dar și un gaming decent.

Capacitatea de stocare este de 1 TB HDD. La nivel multimedia se remarcă sistemul audio Waves MaxxAudio care are o putere de 2W. Sunetul este redat prin difuzoare stereo de calitate, dotate cu microfon încorporat. Mai sunt disponibile și o cameră web HD și un cititor de carduri. Dell Inspiron 5545 nu dispune de unitate de citire DVD RW sau de alt tip.

Port-urile sunt dispuse pe părțile laterale ale carcasei. Sunt disponibile 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză de transfer ridicată, 1 port USB 2.0, 1 port HDMI și 1 port de rețea. De asemenea, sunt disponibile și tehnologiile Wireless și Bluetooth 4.0.

Autonomia este asigurată de o baterie Li Ion cu 3 celule. La un nivel standard de lucru autonomia atinge 3 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • 8 GB RAM,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • procesorul nu este foarte puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Dell Inspiron 5545 este un laptop elegant, ce poate fi utilizat cu succes pentru activitățile de tip office și multimedia, având totodată un preț decent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.