Laptop Dell Inspiron 3537

Te gândești să îți dezvolți o afacere şi ai nevoie de un laptop cu o configurație de top, dar care să nu își golească buzunarele? Laptop Dell Inspiron 3537 ar putea fi o variantă demnă de luat în considerare în alegerea ta. Vine la un preț de aproximativ 2800 lei (verifică preț actualizat), un preț decent, ținând cont de faptul că dispune de un procesor de ultimă generaţie.

În ceea ce privește designul, pot spune că Dell Inspiron 3537 se bucură de un aspect elegant, realizat dintr-un material fin texturat, ce exprimă durabilitate şi rezistență.

Poze cu laptopul Dell Inspiron 3537

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior laptopul Dell Inspiron 3537 impresionează prin puterea procesorului Haswell, un Intel Core i7, 4500U, tactat la o frecvență ceva mai mică, de 1,8GHz, dar care nu îi afectează performanţele. Vine cu o memorie RAM de 8 GB DDR3, suficientă chiar şi pentru un multitasking extrem.

Hard disk-ul are o capacitate foarte generoasă, de 1 TB și asigură suficient spațiu atât pentru fişierele de birou, cât și pentru cele multimedia. Procesorul este completat de grafica dedicată AMD Radeon HD 8850M de 2GB, ce vă permite o utilizare office şi multimedia fără probleme, şi totodată rularea celor mai incitante şi solicitante jocuri.

Display-ul este un LCD LED Backlight, cu caracteristica True Life, ce are o rezoluție HD, de 1366 x 768 și o diagonală clasică, de 15,6 inch. Imaginile clare și viu colorate oferă unghiuri de vizibilitate foarte bune, ceea ce presupune un plus de confort pentru utilizator.

Pe partea de conectivitate, se bucură de varietate, mai exact dispune de: 2 porturi USB 3.0, 2 porturi USB 2.0, un port HDMI, o cameră WEB de 1.0 MP și un cititor de carduri. În ceea ce privește sonorizarea, Dell Inspiron 3537 încoporează două difuzoare stereo, ce utilizează tehnologia Waves MaxxAudio 4.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • tastatură chiclet

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Laptopul Dell Inspiron 3537 este recomandat atât de performanțele sale, cât și de prețul de achiziție. Raportul calitate-preț este unul extrem de avantajos, ceea ce face ca alegerea sa, să aducă un aport de beneficii.

User Rating: 3.64 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.