Dell Inspiron 3531 – laptopul ideal pentru călătorii și mobilitate

Dacă îți dorești un laptop pe care să îl poți purta cu tine peste tot pe parcursul zilei și care nu ocupă mult loc în geantă atunci când pleci într-o călătorie, cei de la Dell îți propun modelul Inspiron 3531 pe care l-au gândit în detaliu, special pentru acest lucru. Prețul pentru Dell Inspiron 3531 este de aproximativ 1289 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un model low-budget atractiv. Laptopul se remarcă prin rezistența dovedită la o serie variată de scenarii pe care le poate întâlni pe parcursul zilei, ecranul HD generos, performanța decentă și autonomia de lucru mare. Un punct mai slab este reprezentat de conectivitate care nu este foarte ofertantă.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Încă de la prima privire modelul apare foarte portabil, având dimensiuni și greutate reduse. Designul are linii fine și marginile rotunjite, fiind foarte plăcut la privire. Carcasa este în totalitate neagră și este mată, fiind rezistentă la amprente. În plus, carcasa este rezistentă la temperaturi ridicate, făcând față vestiarelor sau automobilelor încuiate. Balamalele rămân la fel de bine strânse pe parcursul timpului, putând face față și după 20000 de deschideri ale capacului. Tastatura este completă, având inclusă și partea numerică. Tastele sunt foarte ergonomice și au o rezistență ridicată atât la apăsare, cât și la apă, fiind dotate cu un sistem anti-stropi. De asemenea, touchpad-ul este și el adaptat utilizării intense, având o rezistență dovedită chiar și în fața unui milion de apăsări. Dimensiunile laptopului sunt de 376 x 25.3 – 24.8 x 259 mm, iar greutatea acestuia este de doar 2 kg.

Poze cu laptopul Dell Inspiron 3531

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Tehnologia TrueLife oferă un contrast ridicat, imaginile având o calitate superioară.

La nivel tehnic modelul este dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core de 2.1 GHz căruia îi sunt asociate o memorie RAM de 4 GB DDR3 și o placă video integrată Intel HD Graphics. Configurația oferă o performanță decentă și permite îndeplinirea ușoară a sarcinilor, indiferent dacă acestea se desfășoară online sau offline.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând suficient de mult spațiu pentru filme, jocuri, fotografii, programe etc. Dell Inspiron 3531 vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat.

La nivel multimedia se remarcă, în primul rând, difuzoarele stereo de calitate care oferă un sunet clar și bogat. La baza sunetului stă tehnologia Waves MaxxAudio. În același timp, modelul mai dispune de o cameră web HD de 720p prevăzută cu microfon, așa că face posibile convorbirile pe Skype. Nu în ultimul rând, mai este disponibil un cititor de carduri care suportă modele SD, SDHC, MS și MS – Pro. Acesta este util pentru transferul de fișiere direct de pe dispozitive precum camerele foto, fără a mai fi nevoie de un cablu de date.

În ceea ce privește conectivitatea, aici găsim 2 port-uri USB 2.0, 1 port HDMI și o ieșire audio. Conexiunea la internet se poate stabili doar prin tehnologia wireless de mare viteză.

Producătorul susține că autonomia de lucru este de până la 6 ore, aceasta fiind susținută de o baterie Li-ion cu 4 celule. În plus, bateria a fost testată pentru o rezistență ridicată, putând astfel să fie scoasă și reintrodusă chiar și de 30 de ori fără probleme.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • portabil,
  • preț accesibil,

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Dell Inspiron 3531 este unul dintre laptopurile entry-level, echipat cu specificații potrivite unei utilizări obișnuite, fără prea mari pretenții.

User Rating: 1.15 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.