Cuptor Hansa BOEI64010030 + Plită Hansa BHGI63100015

Probabil că orice femeie visează la o casă modernă, cu o bucătărie cât mai bine dotată, care să îi asigure confort și plăcere atunci când vine vorba de gătit și de asemeni să o scutească de un efort suplimentar depus. Iar în momentul de față bucătăriile cu aparatură încorporabilă sunt la mare căutare. Nu doar că reușesc să schimbe total aspectul unei locuințe, ci se dovedesc a fi extrem de eficiente. Într-adevăr până acum câțiva ani nu ne puteam atinge foarte mulți dintre noi de asemenea aparatură, dar în prezent există și variante avantajoase din punct de vedere al prețului, iar aici se încadrează și pachetul: Cuptor Hansa BOEI64010030 + Plită Hansa BHGI63100015, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat), comparativ chiar cu un aragaz aș putea spune.

Din punct de vedere al designului producătorul surprinde prin eleganță și rafinament. Ambele electrocasnice sunt realizate din inox, ceea ce denotă stil, modernitate, exact ceea ce căutăm. Simplitatea și delicatețea sunt elementele definitorii atunci când discutăm despre acest pachet de încorporabile. Având o nuanță neutră, se va potrivi perfect oricărui tip de mobilier, indiferent de culoare. Pachetul Hansa este destul de ușor de utilizat, astfel încât se vor descurca și cei mai în vârstă.

Poze cu cuptorul încorporabil Hansa BOEI64010030 + plită încorporabila Hansa BHGI63100015

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă partea de design ne-a convins că investiția se merită, acum să vedem dacă și partea tehnică va fi la fel de convingătoare.

Plita este una normală, cu 4 aprinderi, ce funcționează chiar și la butelie, iar cuptorul are o alimentare electrică. Capacitatea sa este de 60 L, ceea ce înseamnă că este destul de încăpător încât să puteți prepara mai multe feluri de mâncare simultan. Potrivit testelor de eficiență, cuptorul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce înseamnă că are un consum destul de rezonabil, mai exact 0,79 kW/h. De acum veți putea găti mâncarea uniform, fără să aveți surpriza că s-ar putea arde, blaturile prăjiturilor vor crește uniform, astfel că gătitul va deveni o adevărată plăcere.

Cuptorul dispune de grill, cu ajutorul căruia veți pregăti o friptură delicioasă de fiecare dată și de timer, pentru a programa câte minute trebuie să stea la cuptor un preparat(de acum vă puteți vedea liniștite de alte activități fără să mai verificați tot timpul dacă nu cumva s-a ars mânarea).

Cuptorul vine echipat cu ventilator și cu 8 funcții, ce vă vor ușura munca în bucătărie, iar acestea sunt: încălzire rapidă, iluminare interioară, funcție decongelare, grill cu suprafață mare, încălzire inferioară, încălzire superioară, etc

În ceea ce privește accesoriile, cuptorul Hansa dispune de: un gratar combi, o tavă adâncă și una plată, pe care le puteți folosi în același timp în funcție de preparatele dorite. Cuptorul dezvoltă o putere de 2900 W, suficient încât să pregătească preparatele uniform.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • cu multe funcții,
  • preț mic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Cuptor Hansa BOEI64010030 + Plită Hansa BHGI63100015 este un pachet destul de accesibil ca și preț și oferă eficiența de care aveți nevoie.

User Rating: 4.55 ( 2 votes)

3 comentarii

  1. Am cumparat cuptorul electric Hansa in anul 2012, cand m-am mutat la casa. De atunci l-am folosit in mod rezonabil, fara a abuza prea mult de el. In luna iulie a acestui an mi-a sarit siguranta de la priza in care era alimentat. Am verificat si, in afara de becul care era ars, nimic nu trada motivul acelui scurt. Am inlocuit becul si cand l-am bagat in priza, fara a fi pornit, siguranta a sarit din nou. Am scos becul si am incercat din nou. Aceeasi problema: sare siguranta imediat cum introduc stecherul in priza. Mentionez ca am incercat cu alta priza, fenomenul fiind acelasi. S-a mai lovit careva de aceasta problema? Se poate rezolva acasa sau trebuie demontat? Costurile reparatiei merita deranjul sau mai bine-l dau la reciclabile si imi cumpar altul? Multumesc.

  2. Este o firma proasta. Cuptorul este stricat dupa 1 an. Fugiti de firma asta.

  3. Buna ziua am acest cuptor din 2010 si sint fff multumita.Dar azi s-a ars rezistenta vetrei unde as putea gasi s-o cumpar.Multumesc.O zi minunata in continuare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.