Cremesso Uno Fire Red – pentru un început plăcut al unei noi zile

Amatorii de cafea îşi doresc cel mai bun gust al băuturii lor preferate. O cafea tare, spumoasă şi aromată sau poate ceva mai fin, un cappuccino. Indiferent de dorinţă, experienţa de a bea cafea trebuie să fie unică, demnă de consumatorul său. Pentru aceasta, tehnologia a simplificat procesul de preparare al acestor băuturi, astfel printr-o apăsare de buton vom avea în faţa noastră o specialitate delicioasă şi aromată care ne va da energia de care avem nevoie pe parcursul activităţilor de zi cu zi. Acest aparat este recomandat tuturor celor care doresc să aibă acasă calitatea barista şi prepararea cafelei cu o cremă perfectă şi o savoare incontestabilă, fapt certificat şi de experienţă în procesarea cafelei, de peste 50 de ani. Totodată, are şi avantajul de a prepara cafea şi ceai de la un singur aparat, economisind timpul nostru preţios din fiecare dimineaţă. Preţul acestui espressor automat începe de la 399 lei(verifică preț actualizat), raportul calitate-preţ fiind unul foarte bun pentru amatorii de cafea ce doresc prospeţime şi calitate în fiecare ceaşcă savurată.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

În acest sens, respectând toate principiile preparării unei cafele extraordinare cu un gust incontestabil, aparatul de cafea Cremesso Uno Fire Red oferă combinaţia perfectă dintre calitatea cafelei şi aparatul ce o prepară, un efect decisiv pentru mulţumirea tuturor consumatorilor de cafea.

Poze cu espressorul automat

Cremesso Uno Fire Red

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Încă de la designul sau impunător, o formă paralelipipedică de culoare roşie, acest aparat este un exemplu bun al modului în care prepararea băuturii preferate se îmbină perfect cu tehnologia folosită şi mai ales cu prospeţimea fiecărei capsule folosite.

Cafeaua cremesso îşi păstrează savoarea tocmai datorită capsulei care protejează şi sigilează cafeaua până când aromele sunt eliberate în ceaşca de cafea. Cu un asemenea design, simplu şi compact, este potrivit pentru orice tip de bucătărie, impresionând datorită culorii puternice.

Aparatul are un rezervor de apă detaşabil cu o capacitate de 0.65 litri, iar greutatea totală a întregului espressor este de 3.25 kg. În ceea ce priveşte capsulele folosite, este bine de ştiut că acestea nu conţin aluminiu, fapt ce indică încă o dată alegerea unui astfel de espressor.

Secretul Cremesso constă în tehnologia folosită care oferă un preparat cu un gust deosebit ca urmare a conlucrării inginerilor marelui procesator de cafea elveţian de la Cremesso ce au reglat componentele aparatului cu sistemul inovator al capsulei, ca un tot unitar. Presiunea de 19 bari este un criteriu important în obţinerea aromei incontestabile a cafelei ce rezultă din fiecare capsulă şi, în acelaşi timp, pentru a savura o cremă perfectă. Doar o apăsare pe buton şi cafeaua este servită întrucât espressorul este unul automat.

În plus, se mai oferă şi avantajul consumului redus de energie, espresorul trecând automat în modul stand-by la aproximativ un minut de la ultima utilizare. În acest sens, Cremesso Uno Fire Red este una dintre cele mai eficiente maşini cu capsule găsite pe piaţă, din punct de vedere al consumului energetic, doar 0.3W/oră. Cu toate acestea, aparatul oferă o putere mare de 1000 W ce ajută la obţinerea presiunii specifice şi mai apoi la obţinerea băuturii dorite.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • automat

Contra

  • capsulele sunt cam scumpe

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Performanțe - 8.8
Ușurință în utilizare - 9

8.9

O alegere rapidă

Cremesso Uno Fire Red este un espressor automat, ce funcționează cu capsule, preparând o băutură delicioasă pentru ca diminețile să fie mai plăcute.

Vezi detalii
User Rating: 3.34 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.