Vouchere cu reduceri de 10% de la eMAG și cadouri de sărbători sub 100 lei

Știu că probabil în perioada aceasta ești super aglomerat. Este final de an, la birou toate trebuie puse la punct, acasă, pregătiri de sărbători și cadouri pentru cei dragi. Răsfoind puțin oferta eMAG din această perioadă am dat peste niște cupoane de reduceri interesante, ce ar putea să te ajute să mai salvezi ceva din bugetul alocat pentru cadouri.

Secret Santa aduce cadouri sub 100 de lei

Într-un articol anterior îți prezentam 7 idei de cadouri pentru Secret Santa. Am găsit pe eMAG o pagină dedicată pentru acest gen de cadouri, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Îți poți arunca și tu un ochi aici, în cazul în care ești în căutarea unui cadou și vrei să eviți aglomerația din magazine.

Voucher de 10% reducere pentru cadouri inspirate

Voucherul de aici se aplică pentru toate produsele din ofertă, inclusiv pentru cele ce beneficiază deja de o reducere, dar și pentru cele resigilate. În ofertă găsești de la electrocasnice mici de bucătărie și aspiratoare, la aparate de îngrijire personală, periuțe electrice și articole de sănătate.

Voucher de 10% la electrocasnicele mari

Voucherul este valabil în perioada 13 – 19 decembrie, și se aplică chiar și în cazul produselor deja reduse, dar și în cazul resigilatelor. Ar fi un moment bun pentru un upgrade. Îl găsești aici.

secret-santa-emag

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.