7 idei de cadouri pentru Secret Santa

secret-santa

De câțiva ani, s-a format la locurile de muncă un obicei foarte plăcut în jurul Sărbătorilor de iarnă, și anume Secret Santa. Mai exact se fac bilețele cu numele angajaților, se amestecă, după care se începe extragerea. Numele colegului de pe bilețelul extras reprezintă persoana pentru care tu va trebui să fii Secret Santa de Crăciun. Se stabilește și un buget pentru cadouri, buget în care trebuie să te încadrezi pentru a-i achiziționa un cadou cât mai interesant. Așa că ne-am gândit la o listă cu 7 propuneri interesante, până în 150 lei:

1.Mouse gaming Lenovo Legion M200 la 88 lei. Colegul e pasionat de gaming? Un mouse ar putea fi cadoul cel mai potrivit.

Vezi în magazin

2. Xiaomi Mi Band 4 –  la 149 lei. Este una dintre cele mai populare brățări de fitness, ce are un preț foart accesibil. Ajută la monitorizarea activității, dar măsoară și calitatea somnului. Este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

3.Acumulator extern A+, 20.000 mAh Quick Charge 3.0+ PD 18W – 129 lei. Fie că este vorba de un coleg sau o colegă, o baterie externă este binevenită. Are 20.000 mAh, suficient cât să nu mai ducă grija descărcării telefonului.

Vezi în magazin

4.Căști airdots 144 lei. Căștile oferă o calitate bună pentru prețul plătit. Au un bass echilibrat, nu alunecă din urechi și se conectează foarte ușor. Autonomia este de aproximativ 4 h, iar încărcarea se face în cutia lor, în aproximativ o oră.

Vezi în magazin

5.Încărcator wireless Samsung Charger Pad – are un preț de 89 lei. În prezent, tot mai multe telefoane vin cu wireless charging. Un încărcător wireless este binevenit, mai ales atunci când suntem la birou.


Vezi în magazin

6.Cos cadou Let it Snow – la 34 lei. Dacă nu știi mare lucru despre colegul căruia trebuie să-i iei cadoul, un cos cu produse pentru Crăciun ar putea fi varianta potrivită, indiferent că e vorba despre fete sau băieți.


Vezi în magazin

7.De la bine la excelent – Zig Ziglar –  la prețul de 25 lei. Cartea îți oferă o altă perspectivă asupra lucrurilor și te ajută să devii cea mai bună variantă a ta.

De la bine la excelent - Zig Ziglar
Vezi în magazin

Dacă ai și tu alte idei interesante, dă-ne de veste în comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.