Breville Prima Latte VCF046X-01 – espressorul de calitate superioară

Breville este un producător australian de aparate mici de bucătărie, în oferta căruia se găsește o serie foarte atractivă de aparate pentru prepararea cafelei. Breville Prima Latte VCF046X-01 este unul dintre modelele cele mai performante ale seriei, transformându-ți bucătăria într-o mini cafenea. Are un preț de aproximativ 999 lei(verifică preț actualizat), un preț potrivit pentru dotările de care dispune.

Aparatul arată foarte bine, carcasa fiind disponibilă pe roșu închis în combinație cu negru și având o construcție interesantă. Astfel, construcția este gândită pentru a profita la maximum de tot spațiul de pe lățimea și înălțimea espressorului. Partea stângă este dedicată preparării propriu-zise a cafelei și turnării în ceașcă, partea dreaptă este dedicată rezervorului pentru lapte și sistemului avansat de spumare, iar partea superioară este dedicată panoului de control. Tava de scurgere este eficientă și nu permite murdărirea spațiului din jurul aparatului, aceasta fiind totodată detașabilă și ușor de curățat.

Poze cu espressorul manual

Breville Prima Latte VCF046X-01

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul pentru apă se găsește în partea din spate și are o capacitate de 1.5 litri. Recipientul pentru lapte are capacitatea de 0.3 litri și este detașabil, așa că poate fi depozitat în frigider. Spuma este densă și bogată, adăugând o notă aparte băuturilor, iar sistemul de spumare este reglabil, fiecare utilizator putând regla cantitatea de spumă sau de lapte pe care o dorește. Panoul de control este foarte simplu de folosit, fiind prevăzut cu butoane pentru fiecare tip de băutură disponibil.

Pentru prepararea băuturii calde preferate poți alege funcțiile automate sau varianta manuală. Pentru aceasta din urmă este nevoie să apeși un simplu buton și să reglezi apoi manual timpul de presare a cafelei. Espressorul are o putere de 15 bari și extrage complet aroma, indiferent dacă pentru alimentare se folosesc pad-uri sau cafea măcinată. Pentru varianta automată ai la dispoziție butoane dedicate pentru espresso, cappuccino sau latte, fiecare cu opțiunea de preparare în cantitate standard sau dublă.

Espressorul este dotat cu trei filtre, dintre care filtrul Open System poate folosi pad-uri dozate de 45 mm. Modelul beneficiază de asemenea de un sistem pentru curățarea automată, așa că este mult mai ușor de întreținut.

Un aspect foarte atractiv este și acela că aparatul vine însoțit de o garanție extinsă de 5 ani, așa că nu vei avea de ce să îți faci griji în privința unor posibile probleme de funcționare.

În același timp, acesta oferă posibilitatea preparării personalizate a rețetelor de cafea, putând regla cantitatea de băutură sau tipul și cantitatea de spumă. Designul este unul special, ușor de remarcat în fața altora și foarte elegant pentru orice locuință. Modelul are în plus o garanție de 5 ani și un preț bun, așa că are toate șansele să devină o prezență permanentă în bucătăria ta.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design aparte
  • rezervoare mari pentru apă și lapte
  • posibilități de preparare personalizată a rețetelor
  • garanție extinsă, de 5 ani

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Performanțe - 9
Ușurință în utilizare - 9.1

9.1

Pentru un gust irezistibil

Breville Prima Latte VCF046X-01 este un espressor de calitate superioară, care poate funcționa atât manual, cât și automat, adaptându-se preferințelor fiecărui utilizator.

Vezi detalii
User Rating: 2.82 ( 166 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.