Bosch VeroCafe TES50221RW – pentru o cafea excelentă

În prezent, există o gamă diversificată de expressoare de cafea în funcţie de ceea ce îşi doreşte consumatorul, fie ele pentru acasă sau pentru birou. În oricare dintre situaţii, ne dorim o cafea proaspătă, aromată şi intensă sau poate una cremoasă cu lapte sau, de ce nu, un cappuccino. Pentru oricare dintre acestea, tehnologia a simplificat procesul de preparare, astfel că printr-o simplă apăsare de buton vom avea în faţa noastră o băutură delicioasă şi aromată. Bosch VeroCafe TES50221RW este un expressor automat ce reprezintă o alegere excelentă pentru orice iubitor de cafea deoarece permite o preparare rapidă, savuroasă, proaspătă şi de neuitat a cafelei. În ceea ce priveşte preţul, expressorul poate fi achiziţionat cu aproximativ 1900 lei(verifică preț actualizat), raportul calitate-preţ fiind unul inegalabil din perspectiva produsului final – o cafea aromată şi proaspătă. Funcţiile speciale pe care le deţine, de la măcinare, preparare efectivă şi până la autoîntreţinere, dar şi designul modern, conferă o experienţă inedită.

Noul aparat espresso Bosch oferă toate aceste facilităţi, savoarea cafelei de calitate fiind preparată într-un timp foarte scurt, fără a pierde din aromă, întrucât boabele sunt proaspăt măcinate şi dozate. Designul său atrăgător, cu grafică şi în combinaţie cu tastele iluminate oferă, la fiecare utilizare, confort. De asemenea, distribuitorul de cafea poate fi ajustat până la o înălţime de 15 cm, special pentru a prepara Latte Macchiato în paharele înalte, consacrate. Cele două selectoare rotative oferă posibilitatea de a alege atât cantitatea cât şi calitatea cafelei.

Poze cu espressorul automat

Bosch VeroCafe TES50221RW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Suplimentar, prin aplicarea funcţiei AromaDouble Shot, se va obţine o cafea foarte tare şi aromată, iar savoarea de neuitat va fi dată şi de sistemul inovator AromaPro Concept prin care se asigură o presare etanşă a cafelei în camera de fierbere, indiferent de cantitatea aleasă.

Acest expressor este unul de tip automat ce are o putere mare de 1600 W, ce poate induce o presiune de 15 bari. Capacitatea rezervorului de 1,7 l şi de 300 g a compartimentului pentru cafea reprezintă un avantaj la utilizarea acestuia atât la birou cât şi acasă, acolo unde se prepară mai multe cafele. Băuturile preparate sunt pentru fiecare.

De la o cafea tare şi aromată, un espresso şi până la o cafea cremoasă sau chiar un cappuccino. Alegerea oricărei băuturi este deosebit de uşoară, un real ajutor oferind display-ul inovator. Sistemul MilkSteam ne oferă un cappuccino, un Caffe Latte ori un Latte Macchiato la atingerea unui buton. Secretul stă în conexiunea existentă între distribuitorul de cafea şi funcţia de spumare. Astfel, putem alege între lapte cald pentru cafea sau spumă de lapte pentru Caffe Latte.

Întreţinerea aparatului este deosebit de uşoară întrucât dispune de sisteme inteligente atât pentru clătire la pornire şi oprire cât şi pentru decalcifiere. SinglePortion Cleaning asigură savoare şi prospeţime la fiecare ceaşcă, întrucât după fiecare proces de preparare conductele sunt golite de apă reziduală şi curăţate. CreamCleaner, la rândul său, oferă o igienă optimă întregului aparat şi o spumă de lapte perfectă, totul printr-o simplă apăsare pe tastă.

Espressorul este foarte eficient şi economic în privinţa consumului, încălzeşte doar atunci când este nevoie. Comutatorul Auto-Off se va deconecta de la reţea după un timp pe care îl putem seta în funcţie de necesităţi.

Păreri pro şi contra

Pro

 • design plăcut,
 • ușor de folosit și de întreținut,
 • râșniță ceramică,
 • preț avantajos,

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Performanțe - 9.4
Ușurință în utilizare - 9.4

9.4

O alegere excelentă

Bosch VeroCafe TES50221RW este un espressor automat ușor de folosit, cu o râșniță ceramică, ce îți pregătește zi de zi o cafea proaspătă și aromată.

Vezi detalii
User Rating: 3.01 ( 18 votes)

3 comentarii

 1. Buna ziua ….Oscilez in a cumpara Bosch VeroCafe TES50221RW si un Krups Latt’Espress EA8298 dar totusi parca as vrea Bosch… dar totusi am o intrebare acest aparat are vreun accesoriu pentru lapte ? asa cum are cel de la Krups

  daca ar putea sa imi raspunda cineva ar fu super :D

 2. Funcționează si cu cafea măcinată?

  • Bună Maria,
   Da espressorul funcționează și cu cafea măcinată, dar o cafea proaspăt râșnită va avea un alt gust față de cea care o cumperi deja măcinată.
   O zi bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.