Bosch VeroCafe LattePro TES50621RW – pentru o cafea aparte

Ce ai spune de o cafea cu o aromă precum cea pregătită de profesionişti dar care să o obţii tu în bucătăria ta, sau cu care să îţi uimeşti prietenii sau rudele venite în vizită? Bosch a făcut acest lucru posibil prin intermediul espressorului automat Bosch VeroCafe LattePro TES50621RW, un espressor inovator ce asigură temperatura şi presiunea necesară pentru a savura un cappuccino, un espresso, o cafea sau un latte macchiato. Vorbind şi despre dezavantaje, considerăm aparatul ca având un singur dezavantaj, şi anume preţul, acesta oscilând în jurul valorii de 3500 lei(verifică preț actualizat), funcţie de magazinul sau site-ul care îl comercializează. Acest preţ nu a speriat pe cei care şi-au dorit o cafea pregătită ca adevăraţii maeştri barista, şi astfel unele stocuri sunt limitate, de unde şi concluzia că avem de a face cu un aparat de calitate, un aparat profesional care asigură un răsfăţ pentru oricine savurează produsele acestuia.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul acestui espressor, unul modern, îl face dorit de foarte multă lume, liniile drepte şi conturul robust şi uşor rotunjit se completează foarte bine cu potenţiometrele rotative clasice de pe partea stângă, cu afişajul digital din partea superioară stânga a espressorului, dar şi cu butoanele de sub potenţiometre.

Poze cu espressorul automat

Bosch VeroCafe LattePro TES50621RW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce priveşte panoul de control, pe acesta avem un afişaj unde vedem ce băutură se prepară, un potenţiometru care, de asemenea, ne ajută să alegem dacă vrem o cafea, un espresso sau o altă băutură, precum şi un potenţiometru cu care putem selecta cantitatea de cafea. Sub butoanele rotative găsim 4 butoane, unul de start pentru pornirea preparării, unul pentru abur, cu care putem obţine spuma delicioasă a unui cappuccino, un buton pentru oprirea programului, iar sub toate acestea butonul pentru pornirea şi oprirea espressorului.

În partea superioară a acestuia avem dispozitivul pentru alimentare atât cu cafea boabe sau cu cafea măcinată, iar în lateral avem rezervorul de apă de 1.7 l. Atât culoarea antracitului cât şi dimensiunile de 38.5 x 28 x 47.9 cm ajută ca acest aparat electrocasnic să se integreze perfect în orice bucătărie dar şi într-o mică cafenea.

Ce este important şi mai deosebit sunt performanţele şi specificaţiile care recomandă utilizarea unui astfel de espressor. Aroma cafelei obţinute este garantată de tehnologia AromaPro prin care cafeaua este presată eficient dar şi a tehnologiei de curăţare după fiecare ceaşcă de cafea preparată.

Toate produsele obţinute şi calitatea acestora se datorează tehnologiei celor de la Bosch care au asigurat o putere de 1600 W, ce poate măcina cafea din recipientul de 300 g şi care poate să asigure şi o presiune de 15 bari datorită careia cafeaua va avea o spumă delicioasă. Posibilitatea de măcinare a cafelei cu o râşniţă ceramică dă savoare şi prospeţime cafelei care poate fi foarte fierbinte sau doar fierbinte prin selectarea temperaturii sau chiar a celor două cafele pregătite, întrucât Bosch VeroCafe LattePro automat are această capacitate.

În ceea ce priveşte pregătirea unui cappuccino, dispozitivul de asigurare a apei sub presiune se poate păstra în compartimentul frontal unde avem şi orificiile pentru cafea.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • râșniță ceramică

Contra

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Performanțe - 9.6
Ușurință în utilizare - 9.4

9.6

O alegere excelentă

Bosch VeroCafe LattePro TES50621RW este un espresor premium, pe care îl vei folosi zilnic cu plăcere, pentru a-ți prepara o cafea delicioasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.