Bosch TCA5309 – espressorul perfect pentru rolul de barista

Dacă ești iubitor de cafea și îți dorești un espressor care să prepare cafeaua într-un mod la fel de profesional precum un adevărat barista, atunci modelul Bosch TCA5309 este potrivit pentru tine. Prezența acestuia se va face cu siguranță remarcată în bucătărie, iar diminețile tale vor fi mai energice. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1721 lei(verifică preț actualizat). Acesta oferă o experiență plăcută, rapidă și ușoară de utilizare. Oferta de preparate este variată, astfel încât să poți bea o cafea diferită în funcție de momentul zilei și să poți impresiona musafirii cu o cafea delicioasă. Cafeaua are o calitate superioară și este preparată la standarde înalte, la fel ca în cafenelele italiene. Nu în ultimul rând, aparatul beneficiază de sisteme speciale de curățare și decalcifiere. Prin urmare, investiția își merită toți banii întrucât vei beneficia de serviciile unui adevărat barista direct la tine în bucătărie.  

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul espressorului este unul foarte modern, părând că a apărut direct dintr-o cafenea italiană. Espressorul este preponderent negru, având un aspect foarte elegant. Interfața acestuia este foarte animată, fiind disponibile mai multe butoane care să te ajute să alegi opțiunile pentru prepararea rapidă a cafelei. Afișajul este LED. Espressorul este dotat cu o tavă detașabilă pentru scurgerea picăturilor. Există în același timp o plită pentru menținerea băuturilor calde. Dimensiunile aparatului sunt de 34 x 26 x 45 cm, acesta găsindu-și loc ușor pe mobila de bucătărie. Modelul are o greutate pe măsura dotărilor, cântărind 9.2 kg.

Poze cu espressorul automat Bosch TCA5309

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul are o capacitate de 1.8 litri, făcând față cu ușurință preparării cafelei de dimineața pentru întreaga familie și necesitând mai puține programări în cazul vizitelor unor musafiri numeroși. Rezervorul de apă este detașabil. Capacitatea containerului pentru cafea este de 250 de grame. Întrucât este dotat și cu râșniță, acesta poate fi încărcat cu cafea boabe. Râșnița este alcătuită din oțel dur, având o calitate superioară. În plus, vei putea prepara câte 2 căni în același timp, economisind și mai mult timp. Pentru preparare vei putea seta temperatura, cantitatea și gradul de măcinare a cafelei.

Ajungând la băuturile preparate, aici distracția este maximă. Vei putea prepara cafea simplă, espresso, cappuccino sau caffe latte. Oferta este atât de variată încât vei putea face o băutură pe placul fiecărui membru al familiei sau fiecărui prieten aflat în vizită. Bosch TCA5309 este dotat cu un dispozitiv special de spumare care asigură o spumă densă și delicioasă. În același timp, datorită sistemului de fierbere a apei vei putea prepara și ceai. Pentru a face mai ușor și mai rapid procesul de preparare, există funcția One Touch care începe procesul prin simpla selectare a tipului de cafea dorit și apăsarea butonului Start.

Cafeaua va avea întotdeauna o aromă deplină datorită sistemului Aroma Whirl Plus. După fiecare proces de preparare, conductele sunt curățate, astfel încât întreținerea să se facă ușor, iar savoarea să fie perfectă pentru fiecare cană.

La nivel tehnic, espressorul are o putere de 1400 W și o presiune de 15 bari. Există sisteme speciale pentru decalcifiere și autocurățare, în acest mod aparatul beneficiind și de o durabilitate ridicată.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță,
  • automat,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Bosch TCA5309 este un espressor automat, ce poate fi utilizat cu succes acasă, pentru prepararea mai multor tipuri de băuturi pe bază de cafea.

User Rating: 2.66 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.