Espressorul Bosch Tassimo Vivy TAS1202

Cafea este plăcerea ta zilnică? Atunci de ce să nu te bucuri de ea indiferent că e sub fomă de cappucino, latte macchiato, cafea sau espresso? De curând Bosch a lansat pe piață un nou espressor, este vorba de modelul Bosch Tassimo Vivy TAS1202.

Aceasta este varianta îmbunătățită a modelului Bosch Tassimo Amia TAS 2005EE. Deși a intrat de curând în oferta Emag, zilele acestea poate fi găsit la un preț de aproximativ 260 lei (verifică preț actualizat)un preț decent și destul de accesibil.

Din punct de vedere al designului, modelul ocupă mai puțin spațiu decât prima variantă, are un aspect mult mai plăcut și mai interesant.

Poze cu espressorul Bosch Tassimo Vivy TAS1202

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bosch Tassimo Vivy TAS1202 este un espressor automat ce funcționează cu capsule speciale de mai multe tipuri, pentru a oferi utilizatorului băuturi fine, precum: espresso, cappuccino, latte macchiato, cafea, caffe crema, lapte cald, ceai și ciocolată caldă.

Este suficient să fixați T-discurile în aparat, să apăsați butonul start, și stop și aveți o băutură delicioasă în doar câteva clipe. Espressorul are o putere de 1300W, iar capacitatea rezervorului ajunge la 0,7 l și se reîncarcă destul de ușor.

Dimensiunile destul de mici ale aparatului, vă vor permite să îi găsiți un loc în bucătărie cu ușurință, prin urmare nu vă mai rămâne decât să vă așteptați prietenii în vizită și să îi serviți cu o cană de cafea excelentă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • ușor de folosit,
  • ușor de întreținut

Contra:

  • capsulele sunt cam scumpe

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Bosch Tassimo Vivy TAS1202 este un espressor extrem de eficient, ce nu ocupă mult spațiu, și mai mult de atât oferă savoarea unei băuturi fine.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.