Bosch Tassimo Vivy TAS 1253 – pentru o cafea interesantă, cu fiecare ceașcă

Aroma cafelei este cea care te pregătește pentru o nouă zi de lucru? Atunci, de ce să nu-ți prepari cafeaua în propria locuință oridecâteori îți dorești asta? Iar acum poate fi atât de simplu să faci asta. Cu espressorul automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1253 în mai puțin de 2 minute te poți bucura de o cafea absolut delicioasă. Espressorul are un preț de aproximativ 387 lei(verifică preț actualizat) și este disponibil în mai multe variante de culori(Alb, Lemon Yellow și Negru) astfel încât să se asorteze oricărei bucătării.

Aparatul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Din punct de vedere al designului, espresorul este micuț și foarte finuț. Nu ocupă mult spațiu, astfel că va fi ușor să îi găsești un loc pe blatul din bucătărie. Cântărește numai 2,36 kg și are dimensiunile 169 x 249 x 298 mm. Este realizat dintr-un plastic foarte calitativ, cu finisaje bine definite.  Are un buton de On/Off, plus câteva leduri, ce te anunță când cafeaua este preparată sau când rezervorul trebuie umplut.

Poze cu Bosch Tassimo Vivy TAS 1253

Bosch Tassimo Vivy TAS 1253

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul este automat și are o putere de 1300W și funcționează cu capsule. Poate prepara mai multe tipuri de băuturi: cafea, espresso, caffe crema, cappuccino, latte macchiato, ciocolată caldă, ceai și lapte cald. Prin urmare, îți poți prepara cam orice tip de băutură ți-ai dori.

Presiunea de 3,3 bar, are puterea de a extrage toată esența dintr-un T-DISC. Capsulele au un cod de bare, ce conțin informații legate de cantitatea de apă, timpul de fierbere, dar și temperatura de care este nevoie, pentru o băutură savuroasă. Aparatul este conceput pentru a scana acest cod de bare, reușind în felul acesta să prepare de fiecare dată o băutură absolut delicioasă.

Rezervorul are o capacitate de 0,7 l, ceea ce înseamnă că nu vei fi nevoit să îl realimentezi după fiecare ceașcă de cafea preparată.

Față de un espressor obișnuit, acesta are capacitatea de a prepara o singură ceașcă, ci nu două în mod simultan. Dar explicația este logică. Funcționând cu capsule, conținutul acesteia este doar pentru o ceașcă.

Este bine de știut că tăvița de scurgere este reglabilă, astfel încât vei putea utiliza atât cești mici, cât și unele mai mari, în funcție de băutura preparată. Mai mult de atât suportul de căni este și detașabil, în felul acesta îl vei putea spăla mai bine. La fel și rezervorul de apă este detașabil.

De acum, cafeaua poate fi preparată extrem de ușor, iar gustul ei te va cuceri de fiecare dată.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • prepară mai multe tipuri de cafea,
  • tavă reglabilă

Contra

  • T-DISC-urile sunt cam scumpicele

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Performanțe - 8.8
Ușurință în utilizare - 8.7

8.8

O alegere inspirată

Bosch Tassimo Vivy TAS 1253 este un espressor destul de elegant, ce are capacitatea de a prepara mai multe tipuri de băutură.

Vezi detalii
User Rating: 4.03 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.