Bosch Tassimo Suny TAS3205 – pentru dimineți energizante

Marea majoritate dintre noi suntem iubitori de cafea, unii că simt energia pentru a fi în priză pe tot parcursul zilei, iar alții datorită gustului atât de interesant ce ni-l oferă cu fiecare ceașcă. Prin urmare nu mă surprinde că au început să apară pe piață tot mai multe espressoare, cu funcții diferite, prețuri pentru buzunarul fiecăruia dintre noi și așa mai departe. Unul dintre modelele automate care mi se pare interesant în momentul de față este espressorul Bosch Tassimo Suny TAS3205. Are un preț destul de bun, aproximativ 580 lei (verifică preț actualizat), dar dacă te grăbești cu siguranță poți prinde o ofertă bună la Emag.

Din câte putem observa pe partea de design aparatul se prezintă impecabil. Este disponibil pe o nuanță de albastru pacific extrem de atractivă, completată de mici detalii argintii, ce crează un contrast plăcut. Rafinamentul și eleganța sa îl vor face să se integreze perfect într-o bucătărie modernă, fără a ocupa însă prea mult spațiu. Nu cântărește decât 2,23 kg și are dimensiuni destul de rezonabile (W x D x H) = 251 x 167 x 305 mm, ce îl vor face să își găsească destul de repede un colț pe mobila de bucătărie.

Poze cu espressorul automat Bosch Tassimo Suny TAS3205

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bosch Tassimo Suny TAS3205 este un model automat, ce funcționează cu capsule pe bază de cafea, espresso, caffe crema, cappuccino, latte macchiato sau ciocolată caldă. Are o putere de 1300W și o presiune de 3,3 bar ce va scoate absolut toată aroma din fiecare capsulă.

În spate are rezervorul de apă cu o capacitate de 0,8 L, ceea ce înseamnă că veți putea pregăti aproximativ 4 cești de băuturi delicioase pe bază de cafea sau ciocolată. Este foarte simplu de utilizat, mai exact vei introduce un T-disc în partea superioară, închizi capacul, umpli rezervorul, după care apeși pe butonul de pornire. Chiar și pentru cei ce nu se împacă prea tare cu tehnologia, folosirea acestui espresor va fi floare la ureche.

Nici întreținerea sa nu este mai complicată, și asta datorită sistemului de decalcifiere și a funcției de autocurățare, ce au grijă să îi prelungească durata de viață. De acum vei avea tot timpul o cafea delicioasă cu care să te relaxezi în compania celor dragi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,

Contra:

  • capsulele nu sunt foarte ieftine

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Bosch Tassimo Suny TAS3205 este un espressor automat ce prepară o gamă destul de bogată de băuturi, astfel că poate satisface gusturile fiecărui membru al familiei.

User Rating: 4.09 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.