Bosch Tassimo Suny TAS 3202 – cafea instant cu Bosch Tassimo

Foarte mulți oameni simt că nu pot funcționa normal de-a lungul unei zile dacă nu consumă dimineața o ceașcă de cafea, de espresso etc. Pentru a o savura o ceașcă de cafea, este recomandat să îți rezervi câteva minute de repaus și să alegi un tip de băutură cofeinizată care îți place cel mai mult (cu sau fără lapte, mai dulce sau mai amară), eventual preparată de espressor. Bosch Tassimo Suny TAS 3202 ar putea fi o alegere excelentă pentru locuință, în cazul în care ești pasionat de gustul cafelei. Are un preț de aproximativ 499 lei(verifică preț actualizat), un preț comparabil cu un espressor manual entry-level, precum Philips Saeco Poemia HD8423/19. Dar aici depinde de comoditatea fiecărui utilizator. Pentru un espressor manual trebuie să depui ceva mai mult efort pentru a prepara cafeaua față de o variantă automată precum aceasta, însă despre acest aspect vom discuta cu altă ocazie.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Revenind la espressorul Bosch, îți pot spune că este un model cu un design modern și rafinat. Modelul este disponibil nu doar pe negru, ci și în variantele de: roșu, maro și albastru. Panoul de comandă, așezat pe partea stângă a aparatului, este ușor de utilizat, chiar și de către persoanele care nu sunt tocmai experte în ale tehnologiei. Greutatea aparatului este de numai 2.38 kg, iar dimensiunile acestuia sunt de 251 x 167 x 305 mm. Cablul de alimentare are dimensiunea de un metru, putând să ajungă cu ușurință la o priză apropiată.

Poze cu espressorul automat

Bosch Tassimo Suny TAS 3202

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul poate să prepare mai multe tipuri de băuturi – cafea, caffe crema, cappuccino, espresso, latte macchiato, ciocolată caldă, ceai și lapte.

Doar prin apăsarea unui buton, espressorul Tassimo poate să prepare diferite băuturi într-un mod complet automat, totul datorită tehnologiei Intellibrew. T-DISC-urile care sunt utilizate au inscripționat pe ele diferite coduri de bare, fiecare dintre acestea având informații referitoare la elementele necesare pentru a oferi o experiență unică a cafelei – de câtă apă este nevoie, care este timpul de fierbere necesar și care este temperatura cerută de fiecare băutură pentru a fi savurată la adevărata ei valoare. Acest aparat scanează codul de bare care este trecut pe T-DISC și prepară băutura perfectă.

Grație tehnologiei inovatoare de încălzire, nu există un timp practic pentru încălzirea băuturii, aceasta fiind preparată aproape instant. După introducerea T-DISC-ului în aparat, nu trebuie decât să fie apăsat butonul de Start/Stop. Pornirea este și ea instantă, datorită funcției SmartStart, aceasta activându-se în urma apăsării cănii pe tasta de Start din partea din față a espressorului.

Suportul ceștii este reglabil și detașabil, putându-se adapta pentru cești mari, medii și mici. Dacă o cană este prea mare, acest suport se poate îndepărta de tot. Tot detașabil este și rezervorul de apă, care are o capacitate de 0.7 litri, putându-se umple mult mai ușor.

Datorită funcției Auto Off, acest model revine automat în modul stand-by după ce se termină fiecare ciclu al fierberii, în acest fel economisindu-se energie electrică.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Panou de comandă ușor de utilizat
  • Posibilitatea de a pregati băuturi diversificate
  • Design plăcut

Contra

  • T-DISC-urile nu sunt chiar ieftine

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Performanțe - 8.7
Ușurință în utilizare - 8.7

9

O alegere atrăgătoare

Bosch Tassimo Suny TAS 3202 este un espressor automat, pe care îl vei folosi cu plăcere în fiecare dimineață, pentru o cafea excelentă cu care să începi ziua.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.