Bosch Tassimo Fidelia TAS 4012EE – bucură-te de o dimineață perfectă

Cafeaua îți asigură energia de care ai nevoie pe parcursul unei zile sau cel puțin asta simțim o parte dintre noi. Că e mit, că e realitate, cert este că suntem din ce în ce mai mulți cei care iubim cafeaua și ne dorim ca dimineața aroma ei îmbietoare să fie cea care ne trezește. Pentru cei ce se încadrează în categoria iubitorilor de cafea, vom discuta astăzi despre espressorul automat Bosch Tassimo Fidelia TAS 4012EE, ce vine la un preț de aproximativ 560 lei (verifică preț actualizat), un preț relativ accesibil, mai cu seamă că prepară o serie de băuturi delicioase, ce cu siguranță ne vor face zilele mai frumoase.

Din punct de vedere al designului, espressorul Bosch Tassimo se bucură de un aspect impecabil. Modelul despre care discutăm astăzi este complet negru, sugerând eleganță și rafinament, însă pentru cei ce vor o pată de culoare, este bine de știut că există și varianta pe roșu. Espressorul are o formă plăcută, cu colțuri rotunjite și cântărește numai 2,74 kg, astfel că nu va trebui să vă faceți griji în ceea ce privește faptul că vă va ocupa prea mult spațiu. Din contră îi veți putea găsi destul de ușor un colț de depozitare. În partea dreaptă veți putea observa un display de tip LED, plus o serie de butoane ce vă vor ajuta să preparați delicioasele băuturi.

Poze cu espressorul automat Bosch Tassimo Fidelia TAS 4012EE

Bosch Tassimo Fidelia TAS 4012EE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul Bosch Tassimo Fidelia este un model automat, ce poate fi utilizat cu ușurință pentru a prepara o gamă destul de mare de băuturi, precum: cappuccino, cafea, ciocolată caldă, caffe crema, latte macchiato, espresso și ceai. Mai exact indiferent de preferințele musafirilor voștri, îi veți putea servi cu o băutură caldă savuroasă.

Rezervorul are o capacitate de 2 L, suficient cât să puteți prepara câteva băuturi fără grija că nu o să ajungă apa. Modelul Tassimo Fidelia generează o putere de 1300 W și are o presiune de 3,3 bar, ceea ce înseamnă că reușește să scoată toată aroma din capsulă.

În cazul în care vă întrebați cum se folosește espressorul și cât este de greu de utilizat, atunci este bine de știut că prepararea băuturilor se va face în 3 pași simpli: se introduce un T DISC în aparat, se apasă butonul de preparare, iar tehnologia inteligentă Tassimo cu cod de bare intră în acțiune, ca în final să obțineți băutura perfectă.

Nici întreținerea sa nu este mai dificilă, având un sistem de decalcifiere și o funcție de autocurățare, ce îi asigură espressorului o durată de viață destul de mare, iar tăvița și rezervorul de apă sunt detașabile, pentru a putea fi spălate sub jet de apă.

Cu espressorul Bosch Tassimo Fidelia veți putea pregăti băuturi pe gustul fiecăruia, satisfăcând astfel și cei mai pretențioși utilizatori.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • afișaj LED

Contra:

  • capsulele nu sunt foarte ieftine

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Bosch Tassimo Fidelia TAS 4012EE este unul dintre espressoarele ce îți oferă o gamă bogată de băuturi, pentru ca tu să te bucuri împreună cu cei dragi ție de clipe interesante.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. Cineva a spus ca capsulele sant scumpe la1’00 sant scumpe

  2. Buna ziua,va rog spuneti-mi de unde pot procura un card pentru Bosch tassimo Fidelia,eu cumparndul dintr-un targ nu stiam de existenta si necesitatea acestui card.Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.