Bosch Tassimo Amia TAS 2005EE – espressor automat

Cafeaua este plăcerea mea din fiecare dimineață. Aroma ei deosebită mă pregătește pentru o nouă zi de muncă și simt că îmi mărește doza de energie necesară pentru activitățile zilnice. Sunt ferm convinsă că sunt foarte multe persoane în asentimentul meu când spun că o ceașcă de cafea reprezintă plăcerea mea vinovată de zi cu zi. Și datorită acestei plăceri vreau să discutăm astăzi despre un espressor ceva mai deosebit, și anume espressorul Bosch Tassimo Amia TAS 2005EE, pe care îl puteți găsi la un preț de aproximativ 400 lei (verifică preț actualizat)un preț destul de ok , având în vedere că veți putea savura diferite sortimente de cafea.

Singurul inconvenient după părerea mea la acest espressor este faptul că funcționează doar cu capsule, fabricate de același producător, prin urmare te obligă să cumperi capsulele respective. Din punct de vedere al design-ului, Tassimo Amia TAS 2005EE se bucură de un aspect foarte plăcut, este disponibil în mai multe nuanțe, însă dintre toate cel mai mult mă atrage varianta pe roșu. Espressorul este destul de ușor de folosit, astfel că vă veți putea bucura de o cafea interesantă în doar câteva minute.

Poze cu espressorul Bosch Tassimo Amia TAS 2005EE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În primul rând țin să precizez că Tassimo Amia TAS 2005EE oferă băuturi calde delicioase, pentru gustul fiecăruia, de la Cappuccino, Latte Macchiato și ciocolată caldă, la Caffè Crema, etc. Aparatul are o putere destul de mare, de 1300W, 3,3 bar și este automat. Tot ce va trebui să faceți este să aveți grijă să introduceți corect capsulele și să poziționați ceașca corespunzător, iar ulterior să îl curățați.

Printr-o simplă apăsare pe buton va începe procesul de preparare a cafelei. Fiecare T Disc, conține informații legate de cantitatea optimă de apă, de temperatura potrivită pentru prepararea cafelei, precum și timpul de preparare necesar. Totul este monitorizat pentru ca utilizatorul să savureze o băutură excelentă.

De asemeni are propriul sistem de decalcifiere, ceea ce înseamnă că este foarte ușor de întreținut. De acum vă puteți bucura de cele mai fine băuturi pe băuturi calde chiar în propriul cămin.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț bun
  • design atrăgător
  • ușor de folosit

Contra:

  • presiunea este cam mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Espressorul Bosch Tassimo Amia TAS 2005EE este ideal pentru cei ce își doresc o băutură caldă pe bază de cafea excelentă în adevăratul sens al cuvântului.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. O cafea delicioasa facuta cat ai clipi !

  2. As mai adauga la contra pretul ridicat al dozelor de cafea 1,5 cafea lei sau capucino 3 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.