Bosch SMV53L80EU – pentru vase care strălucesc

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9.3
Design - 9.5
Eficiență energetică - 9.2

9.3

O alegere eficientă

Bosch SMV53L80EU este o mașină de spălat vase extrem de eficientă, ce are grijă ca vasele tale să arate impecabil după fiecare spălare.

Vezi în magazin
User Rating: 3.8 ( 8 votes)

Un singur aspect este de nedorit într-o bucătărie: vasele murdare. Și pentru că nu vorbim de o activitate pe care să o îndrăgim, propun să discutăm despre soluția perfectă pentru această situație: mașina de spălat vase. Modelul Bosch SMV53L80EU este ideal pentru un spațiu standard în bucătărie. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2279 lei(verifică preț actualizat), dar cu puțin noroc o poți prinde la reducere.

Mașina de spălat Bosh este complet încorporabilă și are dimensiunile de 81,5 x 59,8 x 55 cm. Nimeni nu va ști ce ajutor de nădejde ai în bucătărie. Se integrează perfect în mobilier și are grijă ca vasele tale să strălucească de curățenie după fiecare spălare. Pe latura superioară a ușii se poate observa panoul de control ce găzduiește un display de tip LCD(indică timpul rămas până la finele programului de spălare), în centrul butoanelor de comandă. Mașina este destul de încăpătoare, beneficiază de un coș Silver XXL, dar și de un coș reglabil pe înălțime, astfel că vei putea spăla chiar și vase mai voluminoase.

Poze cu Bosch SMV53L80EU

Bosch SMV53L80EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Bosch este potrivită atât pentru familiile numeroase, cât și pentru cele cu puțini membri, dar cu planuri mari în acest sens. Are o capacitate de 12 seturi de vase, iar un set conține: o farfurie adâncă, una întinsă, una pentru desert, un pahar, o cană și un set complet de tacâmuri. Prin urmare, dacă ai de gând să dai vreo petrecere, nu-ți fă griji cine spală vasele, modelul Bosch se ocupă perfect de acest aspect.

Vorbim de un model foarte econom, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum anual de energie de 258 kW și un consum anual de apă de 2660 l. Iar în cazul în care nu se strâng suficiente vase pentru ca mașina de spălat să fie plină, nu-ți fă griji, nu va trebui să aștepți până vei murdări suficiente vase. Cu opțiunea HalfLoad, poți spăla chiar și o cantitate mai mică de vase. În felul acesta vei economisi apă, energie, dar și timp.

Cele 5 programe sunt suficiente pentru ca fiecare tip de murdărie să poată fi curățată. Mașina are un program intensiv ce spală vasele la 70 ° C(potrivit pentru vasele foarte murdare), un program rapid, ce spală vasele la 45 ° C, programul auto la 45-65° C, program Bio la 50° C și cel de prespălare. Este important ca înainte de a introduce vasele în mașina de spălat să aruncați resturile de mâncare. Vasele vor străluci de curățenie, iar asta se datorează senzorului AquaSenzor, ce identifică petele ce ar putea persista pe vase. În cazul în care se identifică astfel de pete, clătirea continuă până la eliminarea lor.

Și dacă tot vorbim de o mașină de spălat vase încorporabilă, trebuie să știi că vorbim de un model silențios, chiar foarte silențios, atinge numai 44 dB în timpul spălării, iar asta se aseamănă cu zgomotul din interiorul unei biblioteci.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A++
  • Silențioasă
  • Consumul de apă este mic
  • Coș reglabil pe înălțime

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.