Bosch HBN539S5 – pentru că îți place să gătești

Dacă ești în căutarea unui cuptor electric încorporabil pentru bucătărie și îți dorești un model care să adauge un plus de eleganță camerei, atunci modelul Bosch HBN539S5 este unul potrivit pentru tine. Cuptorul electric încorporabil poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizatși rate începând cu 50 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Vei avea la dispoziție un aparat util chiar și în bucătăriile de restaurant. Acesta are numeroase funcții de coacere, tehnologii avansate și este în același timp economic. Faptul că arată foarte modern și elegant nu face decât să adauge un argument de cumpărare în plus.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex.

Acesta are un design aparte, fiind alcătuit din sticlă neagră. Aspectul este unul deosebit de modern și de elegant. Impresia lăsată este cea de performanță și încredere. Panoul de control este simplist, setarea programelor făcându-se foarte ușor. Ai la dispoziție câteva butoane simple și două butoane mai mari, circulare. În centrul atenției se află ecranul cu afișaj LCD care oferă informații utile despre setările alese și etapele procesului de gătire, iar atunci când cuptorul nu se află în funcțiune afișează ora.  Dimensiunile aparatului sunt de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm, acesta putând fi încorporat cu ușurință în mobila de bucătărie. Ușa este rabatabilă și oferă o deschidere lină. Interiorul este dotat cu suporturi telescopice și este iluminat cu ajutorul unor lămpi cu halogen.

Poze cu cuptorul încorporabil

Bosch HBN539S5

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de gătire este de 67 de litri, fiind mai mult decât suficientă pentru o familie.

Pentru gătirea propriu-zisă ai la dispoziție 8 funcții foarte utile. Acestea îți vor ușura lucrul și se vor asigura că preparatele tale vor fi gătite mereu la nivel optim, așa cum prevăd rețetele. Vei putea controla în același timp în detaliu coacerea, după bunul plac. Printre funcții vei găsi unele clasice precum cele pentru încălzirea inferioară sau încălzirea superioară, o funcție pentru grill cu suprafața mare și una pentru suprafața mică, dar și unele mai aparte, precum cea specială pentru pizza sau cea pentru gătirea 3D.

Trecând la partea tehnică, ar fi de remarcat în primul rând tehnologia care permite gătitul 3D. Acesta constă în gătirea prin activarea tuturor elementelor de încălzire, la nivel multidimensional. Partea cu atât mai atractivă este că vei putea găti diferite meniuri în același timp, fiecare cu propriile setări și fără ca aromele să se amestece între ele.

Încălzirea în cuptor se face cu ajutorul unui sistem de ventilație care funcționează pe bază de convecție. Curenții de aer cald sunt răspândiți uniform.

După coacere, la aragazele vechi urma procesul lung de curățare. În cazul de față curățarea se face automat, cu ajutorul unui sistem catalitic. Mai exact, pereții interiori ai cuptorului sunt dotați cu un panou catalitic. Acesta absoarbe grăsimea și reduce și mirosurile din timpul coacerii. Rămâne doar să ștergi interiorul cu o cârpă sau un burete. Modelul are o putere de 2900 W.

În ceea ce privește consumul, aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A. Consumul este unul redus, cu până la 20% mai mic decât în cazul cuptoarelor obișnuite. Consumul pentru un program standard de coacere este de 0.79 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj LCD,
  • eficiență energetică A++,
  • autocurățare catalitică

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 9

9

O alegere eficientă

Bosch HBN539S5 este un cuptor incorporabil modern, ce te va ajuta să gătești repede și mai bine ca oricând. Timpul petrecut în bucătărie va fi scurtat considerabil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.