Bosch HBN532E5 – cuptorul electric modern

Dacă a venit momentul să schimbi aparatura din bucătărie și vrei să faci o trecere la un nivel superior de dotări, un cuptor electric te poate ajuta destul de mult. Acesta va scădea timpul de coacere și va face toate rețetele tale să prindă viață așa cum îți dorești. Bosch HBN532E5 este un cuptor electric foarte atractiv, potrivit pentru orice familie. Cuptorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1449 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere dotările performante, prețul este unul bun. Modelul se remarcă prin capacitatea bună de coacere, programele variate, sistemul automat de curățare catalitică și consumul redus de energie. Așadar, dacă îți dorești un aparat la zi cu tehnologiile pentru gătit, modelul Bosch poate fi o variantă potrivită pentru tine.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul acestuia este unul minimalist, așa că va adăuga o notă de eleganță în bucătăria ta. Modelul este alcătuit din inox, așa că nu doar că arată bine, dar are o rezistență superioară și poate fi întreținut foarte ușor. Ușa este prevăzută cu un mâner orizontal lung, care oferă o deschidere confortabilă. Ușa este rabatabilă, așa că oferă o curățare ușoară. Aceasta este alcătuită dintr-o sticlă specială și nu se încălzește în timpul funcționării cuptorului. Panoul de control este foarte simplu, comenzile realizându-se foarte ușor. Există astfel un ecran LCD destul de generos, două butoane rotative pentru temperatură și tipul de coacere și alte câteva butoane mai mici. Dimensiunile aparatului sunt de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm, acesta putând fi încorporat cu ușurință în mobila de bucătărie.

Poze cu cuptorul încorporabil

Bosch HBN532E5

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea este de 67 de litri, fiind mai mult decât suficientă. Interiorul este prevăzut cu grătar combi și suporturi telescopice. Sunt disponibile o tavă de copt din aluminiu și una universală.

Funcțiile cuptorului sunt în număr de 8 și oferă un randament de lucru foarte bun. Există așadar o funcție pentru încălzirea inferioară și una pentru încălzirea superioară, o funcție pentru grill cu suprafața mare și una pentru suprafața mică, o funcție specială pentru pizza, una pentru decongelare etc. Vei putea controla astfel în detaliu coacerea, astfel încât rezultatul să fie mereu optim.

În ceea ce privește dotările tehnice, se remarcă în primul rând tehnologia de gătit 3D. Aceasta permite gătitul multidimensional, prin activarea tuturor elementelor de încălzire. Este posibilă astfel gătirea simultană de diferite meniuri, fără ca aromele să se amestece între ele. Încălzirea se face folosind curenți de convecție, cu ajutorul unui sistem avansat de ventilație. Interiorul cuptorului este iluminat prin intermediul unor lămpi cu halogen.

Este de remarcat în același timp și sistemul de curățare automată. Astfel, pereții interiori sunt dotați cu un panou catalitic. Acesta absoarbe grăsimea și în plus reduce și mirosurile din timpul coacerii. Pentru curățare nu este necesară utilizarea materialelor abrazive de curățare sau agenților chimici. Modelul are o putere de 2900 W.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, prin urmare având un consum redus de curent electric. Consumul este cu până la 20% mai mic decât în cazul cuptoarelor obișnuite. Consumul pentru un program normal este de 0.79 kwh. Alimentarea se face la 220-240 V/ 50-60 Hz.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • LCD,
  • curățare catalitică

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Performanțe - 9.5
Ușurință în utilizare - 9.4

9.5

O alegere eficientă

Bosch HBN532E5 este un cuptor electric cu un aspect extrem de interesant, ce nu doar reduce timpul de coacere, ci vine echipat și cu un sistem de curățare catalitică.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.