Bosch HBN231E4 – cuptorul electric multifuncțional

Bosch HBN231E4 este un cuptor electric care prin dotările sale performante reduce considerabil timpul de gătit și asigură o coacere de calitate profesională, la fel ca în restaurantele și patiseriile care se respectă. Modelul are un raport calitate-preț foarte bun, fiind unul dintre cele mai atractive de pe piață. Cuptorul electric  poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1105 lei (verifică preț actualizat). Dacă vrei să îl cumperi în rate, acestea încep din jurul sumei de 40 de lei. Prețul este unul foarte bun, dotările meritându-și fiecare leu. Modelul se remarcă prin designul minimalist modern, capacitatea mare de coacere și funcțiile diverse pentru gătit. În același timp, aparatul are un consum energetic redus, fiind economic și ecologic. Pachetul este astfel cu atât mai atractiv.

Cuptorul încorporabil poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul acestuia este unul foarte modern, făcându-se remarcat încă de la prima vedere. Fiind alcătuit din inox și îmbinând vizual acest material cu negrul, modelul este foarte elegant. Ușa este rabatabilă și este prevăzută cu un mâner orizontal destul de lung, care să permită o deschidere ușoară. Logo-ul Bosch se găsește discret în partea inferioară a ușii. Panoul de control este ușor de folosit, fiind destul de simplist. Acesta este dotat cu un ecran LCD, două butoane circulare rotative și mai multe butoane simple. Ceasul poate fi pornit sau oprit și poate fi folosit și ca timer.

Poze cu cuptorul încorporabil

Bosch HBN231E4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile modelului sunt de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm, acesta putând fi încadrat în orice mobilă de bucătărie. Capacitatea cuptorului este de 67 de litri, fiind una dintre cele mai mari de pe piață. Vei putea astfel să gătești fără probleme o cantitate mare de preparate pentru sărbători sau petreceri.

Interiorul este despărțit în două zone de un grătar, iar pereții sunt emailați. Ușa rabatabilă face curățarea cu atât mai ușoară.

Cuptorul îți pune la dispoziție 6 funcții de coacere. Printre acestea se numără încălzirea superioară sau inferioară, un grill cu convecţie de aer și multe altele. Odată cu aparatul vei primi și o tavă de copt din aluminiu și o tavă universală. Suprafața celei mai mari tăvi de coacere este de 1210 cm pătrați.

În ceea ce privește dotările tehnice, cuptorul are o putere 2800 W și folosește un control mecanic. Temperatura poate fi reglată între 60 și 270 de grade. Căldura este distribuită optim în interior, astfel încât să obții rezultatele dorite în funcție de tipul de mâncare gătit. Aparatul este prevăzut și cu un ventilator pentru răcire. Interiorul cuptorului este iluminat.

Este de remarcat faptul că ai la dispoziție și un sistem de protecție pentru siguranța copiilor, așa că vei putea sta liniștit întrucât ușa și panoul de control vor fi blocate.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, așa că este economic și are un consum redus de curent electric. Consumul este cu până la 10% mai mic decât în cazul cuptoarelor obișnuite. Consumul de energie pentru un ciclu este de 0.96 kwh. Alimentarea se face la 220-240 V/ 50-60 Hz. Cablul de alimentare are o lungime de 1m, oferind un bun acces la priză.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • LCD,
  • blocare acces copii

Contra:

  • nu are funcție de curățare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Performanțe - 8.8
Ușurință în utilizare - 8.6

8.9

O alegere eficientă

Bosch HBN231E4 este un cuptor electric pe care îl poți achiziționa la un preț destul de decent, ce te va ajuta să prepari cele mai gustoase preparate.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.