Bosch HBA63B251 – pentru cei care ţin la calitate

Cuptoarele electrice încorporabile reprezintă alternativa mai modernă şi mai estetică la modelele clasice, pe gaz. Iar atunci când ne referim la nişte produse de calitate premium, este şi normal ca preţul acestora să fie unul mai ridicat, chiar dacă şi funcţionalitatea şi utilitatea aparatelor cresc exponenţial. Acestea fiind spuse, primul lucru de ştiut despre Bosch HBA63B251 este că acest model face parte din gama produselor premium, fiind un vârf în ceea ce înseamnă cuptoarele electrice încorporabile. Are un preț de aproximativ 3512 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de piperat ce-i drept, dar care se justifică pe deplin atunci când vine vorba de funcțiile aparatului.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Poze cu cuptorul încorporabil

Bosch HBA63B251

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Volumul unui astfel de cuptor este de 60 de litri, XXL aşa cum este el prezentat. Deşi nu este chiar cel mai mare de pe piaţă, acesta este cu siguranţă mai mult decât suficient pentru toţi cei care vor să gătească acasă, oricât de mare ar fi familia şi oricât de mulţi invitaţi ar avea la cină. Avantajul principal al interiorului este că acesta este împărţit în mai multe niveluri, cele două grătare putând fi montate diferit, în funcţie de cât de mult se doreşte să se gătească şi de cât de mari sunt vasele în care se face acest lucru. În plus, cuptorul Bosch este dotat cu sistemul de convecţie al aerului fierbinte 3D Plus, care contribuie la încălzirea uniformă până la cel mult trei niveluri. Iar dacă doriţi să faceţi economie la energia consumată, vă puteţi folosi de funcţia Hot Air Eco, care încălzeşte un singur nivel pentru un consum cât mai redus.

Cuptorul este un aparat care face parte din clasa energetică A, acest fapt garantând un consum de energie cât mai scăzut. La un nivel de 0.89 kW/h, utilizarea cuptorului nu va costa mai mult decât cea a unuia pe gaz, însă mâncarea va fi una mult mai gustoasă şi mai sănătoasă.

În primul rând, modelul are şase funcţii de gătire, fiecare cu avantajele ei. Se remarcă şi funcţia grill, aceasta ajutând la o rumenire superioară a alimentelor, dar şi la o lărgire a posibilităţilor culinare care pot fi realizate cu ajutorul acestui cuptor. Modelul are şi posibilitatea de a decongela, se încălzeşte atât în partea superioară cât şi în cea inferioară pentru o uniformizare a temperaturii, se opreşte automat şi are un timer electronic pentru a indica momentul în care alimentele sunt gata preparate.

Ca funcţie de siguranţă este prezentă cea împotriva copiilor, metoda de curăţare este piroliza (practic, cuptorul se curăţă singur), iar ca accesorii se primesc diverse tăvi de copt. În plus, atât pe interior cât şi pe exterior este folosit un email foarte rezistent la zgârieturi şi lovituri.

Toate acestea demonstrează că modelul Bosch este un produs de calitate premium, care se adresează celor cu un buget de achiziţii ceva mai ridicat. Avantajele sale constau în funcţiile multiple, în materialele folosite şi în posibilitatea de a găti uniform mai multe mâncăruri deodată. Şi eficienţa energetică este una de luat în seamă, aşa că modelul îşi justifică, fără îndoială, preţul. Cu toate acestea, pregătiţi-vă şi de o investiţie suplimentară, trebuind să cumpăraţi (dacă nu veţi deja unul) şi un suport potrivit.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • autocurățare pirolitică,
  • consum de energie electrică A-30%

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Performanțe - 9.5
Ușurință în utilizare - 9.1

9.3

O alegere excelentă

Bosch HBA63B251 este un cuptor electric complet, ce te ajută să gătești repede și bine, dar te va ajuta și la curățarea și întreținerea lui.

Vezi detalii
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.