Bosch HBA42S350E – cuptorul încorporabil electric grill

Bosch HBA42S350E este un cuptor performant, dotat cu funcții avansate de coacere, astfel încât să fie placul și celui mai pretențios bucătar. Cuptorul electric se dovedește a fi un aparat extrem de util pentru cei pasionați de gătit, care doresc să beneficieze de preparate coapte uniform, exact așa după cum prevede rețeta. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2099 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 60 de lei. Raportul calitate-preț este unul bun. Modelul se remarcă prin capacitatea bună de gătit, designul calitativ atât la exterior, cât și la interior, funcțiile diverse de coacere care permit reducerea timpului de pregătire și calitatea preparatelor, dar și consumul redus de energie. Sistemul automat de curățare va economisi și mai mult din timpul tău. Așadar, aparatul este unul potrivit pentru tine dacă îți dorești să schimbi aragazul vechi și să treci la un alt nivel de calitate a gătitului. Diferența se va simți încă de la prima utilizare.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul este unul foarte modern, acesta făcându-se remarcat în orice bucătărie. Modelul este alcătuit din inox și are un aspect foarte elegant. Ușa se deschide încet și este rabatabilă, putând fi curățată ușor. Ușa este alcătuită din sticlă rezistentă, în dublu strat. Dimensiunile aparatului sunt de 59.5 x 59.5 x 51.5 cm, acesta fiind perfect încorporabil în mobila de bucătărie. Aspectul modern este susținut de panoul de control prevăzut cu un ecran LED generos. Acesta face setarea foarte ușoară și reduce numărul de butoane. Butoanele sunt de tip push-up.

Poze cu cuptorul încorporabil

Bosch HBA42S350E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de coacere este de 62 de litri, acoperind nevoile gătitului pentru o familie întreagă. Interiorul este iluminat, oferind o vizibilitate foarte bună. Cuptorul este dotat cu un grătar combi și suporturi telescopice. Vei primi ca accesoriu o tavă din aluminiu pentru coacere.

La nivelul funcțiilor modelul stă foarte bine, punându-ți la dispoziție 7 programe diferite. Există un program de încălzire rapidă, câte unul pentru încălzirea superioară sau inferioară, unul pentru decongelare, precum și diferite funcții de grill. Vei putea controla în detaliu coacerea, astfel încât dulciurile, pizza și orice mâncare gătită să iasă perfect.

Încălzirea se face prin intermediul unui ventilator, aerul cald fiind distribuit uniform. Astfel, indiferent de locul tăvii în cuptor, aceasta va beneficia de aceeași temperatură de coacere.

Un avantaj în plus este reprezentat de sistemul automat de curățare. Pereții interiori sunt dotați cu un sistem catalitic. Pereții ecoClean sunt prevăzuți cu un strat special din particule de ceramică menite să absoarbă grăsimea și murdăria și să le descompună. Pe lângă curățare, sunt îndepărtate și mirosurile în proporție de până la 80%. În plus, curățarea se face în timpul gătirii, așa că după ce mâncarea este preparată nu va mai trebui să acorzi timp suplimentar acestui proces și te vei putea bucura de preparate. Modelul are o putere de 3580W.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, prin urmare având un consum redus de curent electric. Consumul pentru un program normal este de 0.95 kwh. Pe termen lung aparatul se dovedește a fi mult mai economic decât unul pe gaz.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit,
  • LED,
  • autocurățare EcoClean,
  • centilator

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Performanțe - 9.4
Ușurință în utilizare - 9.5

9.4

O alegere eficientă

Bosch HBA42S350E este un cuptor încorporabil ce te va scuti de efort suplimentar alocat gătirii preparatelor celor mai dificile.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.